Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.04 Kwan Yin

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.04 Kwan Yin
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 24,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 20,85

gewicht: 90 gram

Kwan Yin - Overgave en medeleven

Loslaten, zich op het leven en veranderingen verlaten, overmatige controle loslaten, ingehouden tranen en gevoelens weer laten stromen, emotionele heling, tolerantie en medeleven, vrouwelijke kant ontwikkelen.
De kracht van de Opgestegen Meester Kwan Yin helpt het volgende los te laten: achterhaalde gedachtenpatronen, overmatige controle, onderdrukte gevoelens, lichamelijke inspanning en verkramping, verstopte energie, verkrampte gedragingen (daarom ook ondersteunend bij verdriet).

We kunnen het toelaten en weer meestromen met het leven, ons laten dragen, zonder de eigen kracht en sterkte op te geven. We leven in harmonie met de Goddelijke geordendheid. Het is gemakkelijk te herkennen wanneer men moet handelen en wanneer men de dingen eenvoudig gebeuren laat.

In het Aziatisch gebied is Kwan Yin de meester voor medeleven en heling. Haar kracht heelt, leert om te tolereren en sterkt de vrouwelijke, zachte en toch krachtige kant. Daardoor wordt het gemakkelijker, de eigen gevoelens te voelen en te verwoorden.

Inhoud: 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

In welke situatie ben ik intolerant of star?

In welke situatie zeg ik "Ik moet"?

Wat houd ik vast (zelfbeeld, situaties, ergernissen, wrok, verdriet, tranen, teleurstelling, mensen, gevoelens)?

Op welk levensgebied, in welke situatie ben ik te star?

Wat weerhoudt mij om los te laten?

Waar bevinden zich de spanningen in mijn lijf - wat houd ik daar vast? En wat gebeurt er, wanneer ik deze spanning loslaat?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen-essence:

Heeft zich bewezen bij lymfedrainage, massage, "wanneer men er schoon genoeg van heeft", bij menstruatieproblemen (dan op de buik of halverwege de schaamstreek aanbrengen). Door het gebruik kunnen de tranen meer gaan vloeien (loslaten van vastgehouden tranen).

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?