Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.09 Orion

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.09 Orion
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 24,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 20,85

gewicht: 89 gram

Orion - Visioenen

Visioenen voor de eigen levensweg, intuitie, verbinding met het hogere Zelf, duidelijk inzicht.
De kracht van de Opgestegen Meester Orion geeft ons de helderheid te herkennen: waar sta ik, waar wil ik naar toe, wat zijn de volgende stappen? Besluiten kunnen daardoor gemakkelijker genomen worden.

Zo ondersteunt hij in veranderde situaties en wanneer men het gevoel heeft dat er iets verandert, maar niet weet wat. De verbinding met onze hartewensen, met dat wat wij werkelijk willen, wordt versterkt.

Deze kracht verbindt ons ook met ons hogere Zelf en het hoger bewustzijn, zodat wij ons leven gemakkelijker in overeenstemming met ons zieleplan kunnen leven.

Inhoud 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

Voor welk project heb ik helderheid, moed en ondersteuning nodig?

Wat helpt mij om de volgende stap te zetten?

Wat belet mij, mijn doel te bereiken, welke innerlijke gedachten, angsten, en welke uiterlijke hindernissen?

Wat kan ik doen?

Wat bevalt mij niet aan mijn huidige situatie?

Wat ontbreekt mij? Wat is voor mij belangrijk in mijn leven, in deze situatie?

Wanneer alle mogelijkheden waaruit ik nu kan kiezen juist waren, welke zou ik dan kiezen?

Wat is mijn grootste wens, mijn hartewens?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen-essence:

Heeft zich ook bewezen, wanneer men zich "beneveld" voelt, geen heldere gedachten bevatten kan, bij een druk in het hoofd (dan de essence op het voorhoofd aanbrengen). Bij het zoeken naar een visioen de essence op het derde oog aanbrengen (tussen de wenkbrauwen, boven de neuswortel). Bij aanvang van een nieuw project of levenshoofdstuk is Angelica (8), Orion (9) en Kamakura (10) een goede combinatie gebleken.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?