Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.44 Ra

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.44 Ra
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 24,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 20,85

gewicht: 89 gram

Ra - Het Goddelijke integreren  

Zich met het hoogste bewustzijn der materie en de aarde te verbinden, de met de aarde verbonden transpersonale chakraës integreren, die zich onder de voeten bevinden, het goddelijke in het lichaam integreren, bewust in de materie zijn, liefde voor het lichaam, de aarde en de materie
De kracht van RA vertegenwoordigt het hoogste bewustzijn van de aarde, de toestand van ëën-zijn, de paradijselijke toestand in de materie. Zij brengt geest en bewustheid in de materie. Daardoor kunnen bewustheid en bewustzijn sterker in de materie verankerd worden, het goddelijke kan zich in het lichaam integreren. Aardse uitdagingen en lichamelijke belangen kunnen beter (h)erkend en zich eigen gemaakt worden. De Ra-energie versterkt ook de liefde voor het lichaam, de omgeving en de materie. Ra (ook Re) werd in Egypte als Zonnegod vereerd. Hij vertegenwoordigde de oorspronkelijke, kosmische, creatieve kracht, het principe van de Schepping.

Inhoud 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

  • Welke weerstand voel ik tegen de materie in tegenstelling tot mij volledig in te laten met de aarde?
  • Welke onaangename ervaringen of weerstanden verhinderen dat ik mijn bewustzijn in mijn lichaam ontplooi?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen essence:

De Ra essence is zeer krachtig. Je zult daarom bewust de keuze moeten maken of je je op dit moment met deze kracht wilt inlaten. De energie kan ook subtiel werken. Enkele mensen bemerkten eerst niets, maar later viel hen daadkracht en veranderingen op.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?