Liefde

Wil je je hart openen om te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde? Deze stenen helpen je hierbij.

Veel mensen hebben door eerdere ervaringen hun hart een stukje dichtgezet. De liefdesenergie kan daardoor niet voluit stromen. Er zijn oordelen over jezelf en anderen of een gevoel van tekort wat je bij een ander probeert op te vullen.

Wanneer je nog niet onvoorwaardelijk van jezelf houdt, wordt dit gespiegeld door je relaties. Frustratie en een gevoel van gekwetstheid kan ontstaan wanneer een ander je niet begrijpt of afwijst of simpelweg niet naar je luistert. In feite is het een vingerwijzing naar jezelf: waarin wijs jij jezelf nog af of ga je aan jezelf voorbij?

Elohim Rozenkwarts, Smaragd, Prehniet, Kunziet en Cyaniet zetten een liefdesveld neer in een hoge trilling waardoor jouw blokkades op het gebied van je hart en (zelf)liefde kunnen openen. Oude ervaringen en liefdesverdriet worden geheeld en vanuit onvoorwaardelijke acceptatie en liefde leef je samen meer vanuit eenheid, partnerschap en vriendschap. Er komt een betere balans in geven en ontvangen en je trekt gemakkelijker liefde aan.

Rozenkwarts: de steen van onvoorwaardelijke liefde

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, de ander en de gehele kosmos. Hij zet een liefdevolle sfeer neer voor jezelf en je omgeving. Hij geeft je totale zelfacceptatie; je mag zijn wie je bent met alles wat er is, vol vertrouwen dat je gedragen wordt door de Bron. Hij zuivert en open je hart op alle niveau's. Verdriet en onderdrukte emoties worden bevrijd en woede en wrok worden gekalmeerd. De steen werkt verzachtend in je buik door een diep gevoelde accepterende liefde. Ook helpt hij je pijnlijke herinneringen en trauma's los te laten, evenals angst voor de toekomst. Fysiek is de steen werkzaam op hartklachten.

Smaragd: de steen van de succesvolle liefde

Smaragd is een vrouwelijke steen die eenheid, onvoorwaardelijke liefde, vriendschap en partnerschap brengt. Hij wordt ook wel de steen van de succesvolle liefde genoemd. Als de smaragd van kleur verandert zou dit wijzen op ontrouw. Het is een echte hartenheler: hij kalmeert emoties, verzorgt de wonden van het hart en ondersteunt bij (liefdes)verdriet en gemis. Hij brengt alles op 1 lijn waardoor er weer balans ontstaat en stimuleert compassie.

Prehniet: de steen die je ik-hart in een wij-hart veranderd

Prehniet is een zachte liefdessteen die harmonie, evenwicht en rust geeft. Hij maakt open en ontvankelijk en brengt je hartchakra in balans. Steeds meer ervaar je het leven vanuit onvoorwaardelijkheid. Hij stelt je in staat om verbinding te maken met aartsengel Rafaël, de engel van healing. Je persoonlijk hart wordt een Goddelijk hart en zorgt voor vertrouwen in de grotere samenhang van het leven.

Kunziet: engelensteen die alles in een hogere liefdestrilling brengt

Kunziet, ook wel Venussteen genoemd, laat je hartcentrum ontwaken waarna je meer vanuit onvoorwaardelijke liefde gaat leven. Hij draagt bij aan liefdevolle gedachten en een liefdevolle communicatie. De steen tilt je als het ware op naar een hoger niveau en dit straalt ook uit naar de omgeving. Hij helpt je bovendien inzicht te krijgen in je eigen stukken en karmische processen. Fysiek versterkt Kunziet de hartspier.

Cyaniet: krachtige transformator van blokkades

Cyaniet is een krachtige steen die een hogere liefdestrilling in je zonnevlecht brengt. Hij gaat dwars door blokkades heen en helpt je verborgen patronen en angsten onder ogen te zien. De steen heeft een kalmerende werking op frustraties en boosheid en aardt spirituele waarheid. Hij werkt ook in op het keelchakra en helpt om dingen uit te spreken.

De onderwerpen Hartchakra en Hart en bloedvaten zijn wellicht ook interessant om te lezen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Liefde".

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Liefde". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Smaragd

De kristalsoort "Smaragd" werkt bij "Liefde". Hieronder een aantal producten met een "Smaragd" (kristalsoort).

Smaragd hanger
€ 14,00

Prehniet

De kristalsoort "Prehniet" werkt bij "Liefde". Hieronder een aantal producten met een "Prehniet" (kristalsoort).

Kunziet

De kristalsoort "Kunziet" werkt bij "Liefde". Hieronder een aantal producten met een "Kunziet" (kristalsoort).

kunziet knuffelsteen

Kunziet knuffelsteen

ca. 8 - 12 gram
€ 15,00
Kunziet hanger
€ 14,00

Cyaniet

De kristalsoort "Cyaniet" werkt bij "Liefde". Hieronder een aantal producten met een "Cyaniet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?