Magnesiet

Spirituele werking

Magnesiet edelsteen zorgt voor een diepe vrede bij het mediteren. Versterkt ook de visualisatie en verbeelding. Magnesiet opent het hartchakra en stimuleert innige liefde voor jezelf, eerlijk zijn tegen jezelf en acceptatie van jezelf. Brengt alle vormen van zelfbedrog aan het licht en zorgt voor een positieve levenshouding. Magnesiet kristal heeft een kalmerend effect en helpt je om je gecentreerd te voelen en de ander te laten wie hij is. Helpt tevens onbewuste gedachten en gevoelens te onderkennen en de achterliggende redenen te begrijpen, mogelijk door je mee te nemen naar het verleden. De hersenachtige vorm van Magnesiet steen heeft een krachtig uitwerking op de geest en brengt de hersenhelften in balans.

Fysieke werking

Magnesiet edelsteen neutraliseert lichaamsgeur, overmatig zweten, verlicht (menstruatie) krampen, ontspant de spieren. Te gebruiken bij zenuwachtigheid en angst. Ook helend bij pijnklachten bij gal- en nierstenen, problemen met de spijsvertering. Magnesiet behandelt aandoeningen aan botten en gebit, goed voor het hart en het voorkomt epilepsie. Hij heeft een hoog magnesiumgehalte en maakt dat het lichaam deze stof zelf kan opnemen. Werkt verlichtend bij hoofdpijn, vooral migraine, en zorgt voor vertraging van de bloedstolling. Bestrijdt ook koorts en verkoudheid. Magnesiet versterkt de bloedsomloop, zorgt voor vertraging van de bloedstolling en beïnvloedt de bloedsamenstelling positief. Magnesiet is ook geschikt voor mensen met een trage stofwisseling, en voor mensen die graag een paar pondjes willen afvallen. Hij versnelt de vertering vet, verlaagt het cholesterolgehalte en verhindert afzettingen in de aderen. Ook vermindert hij zwellingen. Daardoor heeft de steen een gunstige invloed op aderverkalking, angina, artritis, artrose, reuma, spit.

Algemene informatie

Magnesiet edelsteen is een mineraal dat bestaat uit magnesium, koolstof en zuurstof. Heeft de molecuulformule MgCO3. De naam Magnesiet heeft het te danken aan het feit dat het belangrijkste component Magnesium is.

Waar wordt Magnesiet gevonden?

Brazilië, Verenigde Staten 

Magnesiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Magnesiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Magnesiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Magnesiet hanger
- Magnesiet armband
- Magnesiet ketting
- Magnesiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Magnesiet  hanger
€ 9,00
Bewuste keuze?