Malachiet

Spirituele werking

Malachiet edelsteen laat hoger bewustzijn toe en doorbreekt oude patronen. Helpt bij verdieping van het Christus-bewustzijn en laat meer van jezelf houden. Schept veiligheid en brengt zelfrespect en helpt oude conditioneringen loslaten. Malachiet edelsteen is een krachtige maar ook giftige steen en mag om die rede alleen in gepolijste vorm gebruikt worden. Malachiet geeft bescherming bij allerlei soorten straling en neemt gemakkelijk negatieve en vervuilende energieën in zich op neemt. Malachiet reinigt en activeert de chakra's en brengt afstemming op spirituele leiding. Malachiet bevat de "mannelijk" energie van koper die de steen ook de groene kleur geeft. De steen zet je aan om zelf je werkelijkheid te veranderen omdat hij je aanzet tot het leven van je passie. Door het stimuleren van het zonnevlecht chakra helpt Malachiet kristal ook om te creëren/manifesteren. Malachiet geeft vastberadenheid, hulp om moeilijkheden te overwinnen, o.a. geldzorgen en trouw te blijven aan jezelf. Zet je aan om zelf je werkelijkheid te veranderen omdat hij je aanzet tot het leven van je passie. Malachiet steen geeft de kracht en discipline om bewust je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven zoals jij het wenst te leven. Goed tegen trauma en machtsmisbruik op geestelijk, energetisch en emotioneel niveau. Helpt bij het helen van het innerlijk kind.

Fysieke werking

Malachiet helpt emotionele verwarring op te heffen. De edelsteen geeft kracht na ziekte en operatie en helpt bij de opbouw of heling van weefsel. Versterkt het immuunsysteem. Malachiet heeft een ondersteunende werking tijdens het reinigen/ontslakken van het lichaam. Goed bij krampen en vergemakkelijkt een bevalling. Behandelt elke seksuele aandoening. Goed bij astma, fibromyalgie, artritis, botbreuken, epilepsie, tumoren, wagenziekte, duizeligheid, wratten, diabetes en werkt bloeddruk verlagend. Stimuleert de maag en dikkedarmfunctie dus goed voor de spijsvertering. Ook de oogzenuw, alvleesklier, milt en bijschildklier vinden baat bij Malachiet. Malachiet stimuleert de ontgiftende werking van de lever, zodat de verzuring van weefsels vermindert. Het hoge kopergehalte van Malachiet helpt bij het afdrijven van urinezuren en helpt zo bij reumatische aandoeningen, de gewrichten worden soepeler.

Algemene informatie

Malachiet ontstaat in oxidatiezones van koperafzettingen. Het wordt in de natuur veelal samen gevonden met het verwante Azuriet kristal. Het is een krachtig maar giftig kristal. Dus alleen in gepolijste vorm gebruiken.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Malachiet edelsteen

Waar wordt Malachiet gevonden?

Azië, China, India, Rusland, Australië, Verenigde Staten, Mexico, Chili, Cuba, Congo-Kinshasa, Zambia, Namibië, Marokko, Zimbabwe, Angola, Duitsland, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Engeland, Frankrijk, België

Malachiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Malachiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Malachiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Malachiet hanger
- Malachiet armband
- Malachiet ketting
- Malachiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Malachiet hanger
€ 10,50
Bewuste keuze?