Menopauze (overgang)

Edelsteen die je tijdens de menopauze (overgang) helpen

Zie de menopauze niet als een tijdstip maar een transformatieproces. Een proces dat vaak gepaard gaat met opvliegers, stemmingswisselingen, slaapgebrek en gewichtstoename. Maar je ook uitdaagt om een nieuw evenwicht te vinden tussen lichaam, geest en ziel. Om te transformeren en de wijze, krachtige vrouw die heel diep in je zit te ontdekken. De edelstenen Maansteen, Turkoois, Carneool en Chrysocolla helpen je om soepeler door de overgang te gaan.

Maansteen biedt uitkomst tijdens de menopauze. Deze steen is voor veel vrouwenkwalen goed. Hij brengt je hormooncycli in overeenstemming met de ritmes van de natuur en helpt je soepeler door de overgang heen. Turkoois heeft een heilzame werking bij opvliegers. Carneool laat je op het psychische vlak de kringloop van het leven accepteren en heeft een gunstig effect op de vrouwelijke voortplantingsorganen. Chrysocolla brengt de hormoonhuishouding in balans en werkt ontspannend bij overgangsklachten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Menopauze (overgang)".

Chrysocolla

De kristalsoort "Chrysocolla" werkt bij "Menopauze (overgang)". Hieronder een aantal producten met een "Chrysocolla" (kristalsoort).

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "Menopauze (overgang)". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Turkoois

De kristalsoort "Turkoois" werkt bij "Menopauze (overgang)". Hieronder een aantal producten met een "Turkoois" (kristalsoort).

Turkoois hanger
€ 12,50

Maansteen

De kristalsoort "Maansteen" werkt bij "Menopauze (overgang)". Hieronder een aantal producten met een "Maansteen" (kristalsoort).

Bewuste keuze?