Menstruatieklachten (PMS)

Welke edelstenen helpen bij menstruatieklachten en PMS?

Veel vrouwen hebben er maandelijks last van: menstruatiekrampen, hoofdpijn, vocht vasthouden, vermoeidheid, prikkelbaarheid en depressieve gevoelens. Ook een onregelmatig menstruatiecyclus kan heel vervelend zijn, zeker als je zwanger wilt raken. Elohim Maansteen, Pyriet, Jaspis en Hematiet verlichten PMS klachten en brengen evenwicht in de menstruatiecyclus.

Maansteen brengt je hormooncycli in overeenstemming met de ritmes van de natuur; ook Elohim Jaspis bevordert een regelmatige menstruatiecyclus. Pyriet helpt bij abnormale en pijnlijke menstruatie. Hematiet werkt heel goed bij menstruatieproblemen.

Als je wilt weten welke edelsteen het beste helpt bij de klachten van jou of je dochter dan kan je contact opnemen voor een gratis telefonisch readingadvies van 5 minuten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Menstruatieklachten (PMS)".

Pyriet

De kristalsoort "Pyriet" werkt bij "Menstruatieklachten (PMS)". Hieronder een aantal producten met een "Pyriet" (kristalsoort).

Pyriet edelsteen ruw
€ 10,00

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Menstruatieklachten (PMS)". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Maansteen

De kristalsoort "Maansteen" werkt bij "Menstruatieklachten (PMS)". Hieronder een aantal producten met een "Maansteen" (kristalsoort).

Hematiet

De kristalsoort "Hematiet" werkt bij "Menstruatieklachten (PMS)". Hieronder een aantal producten met een "Hematiet" (kristalsoort).

Hematiet hanger
€ 9,00
Bewuste keuze?