Migraine

Edelstenen die migraine verlichten

Bonzende hoofdpijn, misselijkheid en flitsen voor de ogen zijn vaak de kenmerken van een migraineaanval.  Heb jij hier regelmatig last van en zoek je een edelsteen die je kunt helpen probeer dan Magnesiet, Amethist, Bergkristal en Rookkwarts.  Energetisch gezien wijst migraine naar een over-serieuze levenshouding met een streng oordeel naar jezelf. Het gepieker over ‘doe ik alles wel goed?’ heeft de overhand en daardoor blijf je lang hangen in het herkauwen van problemen met je ratio zonder je intuïtieve gevoelens te vertrouwen. Je hersens werken dus op volle toeren…. totdat het niet meer gaat.

Amethist is een kristal met een zeer kalmerende werking. Leg een Amethist edelsteen ruim 10 minuten op het derde oog en de migraine zal langzaam afnemen. De hoge trilling van Bergkristal maakt het een krachtige genezer die gepieker, overtuigingen en oordelen los maakt. Hij werkt goed tegen hoofdpijn, spanning en migraine. De sterk kalmerende werking van Maansteen werkt in op de pijnappelklier en brengt de hersens tot rust. Hij helpt om stress en spanning los te laten. Rookkwarts helpt tegen de faalangstige gevoelens en de angst om zichtbaar te worden en het toch niet waar te maken. Op deze manier gaat hij naar de kern van migraine en zorgt hij voor emotionele rust.

De volgende edelstenen werken goed bij "Migraine".

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "Migraine". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Migraine". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Merlin Amethist cluster

Merlin Amethist cluster

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden!
€ 28,90

Magnesiet

De kristalsoort "Magnesiet" werkt bij "Migraine". Hieronder een aantal producten met een "Magnesiet" (kristalsoort).

Magnesiet  hanger
€ 9,00

Lapis lazuli

De kristalsoort "Lapis lazuli" werkt bij "Migraine". Hieronder een aantal producten met een "Lapis lazuli" (kristalsoort).

Ioliet

De kristalsoort "Ioliet" werkt bij "Migraine". Hieronder een aantal producten met een "Ioliet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?