M.S.

Welke edelstenen helpen bij Multiple sclerose (MS)?

Met Multiple sclerose (MS) heb je te maken met een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. De beschermlaag rondom de zenuwen in de hersenen, ruggenmerg en oogzenuwen raakt beschadigd en je kunt hierdoor problemen met lopen, voelen en zien ervaren. Energetisch gezien wijst M.S. naar een harde en angstige zelf-ontkenning, een NEE tegen jezelf. Je breekt jezelf geestelijk en emotioneel af en het lichaam vertoont overeenkomstige symptomen. De Elohim edelstenen Rhodoniet en Rhodochrosiet helpen je om M.S. te verlichten.

Rhodochrosiet werkt stimulerend op de zenuwen en kan daarmee de symptomen van M.S. verminderen. Daarbij hoort hij als roze steen bij het hartchakra, waardoor liefde, compassie en mededogen ook naar jezelf kan ontwaken en groeien. Rhodoniet kan in sommige gevallen het proces waarbij de zenuwen aangetast raken tot stilstaan brengen en geeft zo verlichting. Hij werkt ook pijnstillend.

De volgende edelstenen werken goed bij "M.S.".

Rhodoniet

De kristalsoort "Rhodoniet" werkt bij "M.S.". Hieronder een aantal producten met een "Rhodoniet" (kristalsoort).

Rhodoniet bol - incl. bolhouder
€ 90,00
Rhodoniet handsteen

Rhodoniet handsteen

ca. 65-90 gram
€ 12,50

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "M.S.". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?