Nieuwetijdskinderen

Edelstenen die nieuwetijdskinderen ondersteunen

Als nieuwetijdskind (of volwassen) ben je extra gevoelig en heb je sterk de behoefte om de wereld te helpen. Van jongs af ben je in verbinding met alles en en voel je dat je een duidelijke taak of missie in je leven hebt, wat alles te maken heeft met verandering van het oude systeem. Waarschijnlijk heb je ook moeite om in balans te blijven, omdat de emoties van anderen en van de omgeving, voeding, chemicaliën en energieën van de geestelijke wereld meer bij je binnen komen. Elohim Labradoriet, Jaspis, Seleniet en Aquamarijn geven je, als nieuwetijdskind, een steun in de rug. Ze helpen je om in balans te blijven en ondersteunen je op je spirituele pad.

Aquamarijn

Elohim Aquamarijn is een heerlijke rustgevende steen voor nieuwetijdskinderen. Hij beschermt de aura en helpt je om balans te vinden in jezelf en in je gevoel. Hij vermindert angsten en is een hele fijne steen als je somber en onrustig bent, als je loopt te piekeren en moeite hebt om los te laten. Hij brengt je geest tot rust en daardoor komt je eigen opgewektheid en vrolijkheid weer naar boven.
Als je deze steen langer draagt, werkt hij ook steeds meer in op de keelchakra. Je communicatievermogen wordt versterkt waardoor je makkelijker je je eigen mening, grenzen en behoeftes kunt verwoorden.

Labradoriet

Labradoriet is een zeer beschermende edelsteen. Hij legt een laag over je aura heen die ongewenste energieën doet afbuigen. Dat helpt je om minder negatieve energie uit de omgeving te pikken en meer in balans te komen. Het voorkomt ook dat je energie aan anderen weggeven. Daarbij helpt Labradoriet om contact te maken met de intuïtie. Hoe langer hij gedragen wordt hoe beter het je lukt om je eigen intuïtie te gaan voelen en herkennen. Hierdoor krijgen angsten en onzekerheden steeds minder ruimte en groeit je zelfvertrouwen en het vertrouwen in het universum.

Jaspis

Elohim Jaspis is een goede beschermende steen die nieuwetijdskinderen een goede gronding geeft. Dat helpt ze om makkelijker met de aardse energie om te gaan en meer balans te houden in lichaam, ziel en geest. Ontladen en opladen worden bekrachtigd. Bovendien door de goede gronding krijg je meer verdieping krijgen in spirituele ervaringen, waarbij zielenblokkades en verkrampingen sneller duidelijk worden. Jaspis geeft ook bescherming tegen invloeden, straling en energieën van buitenaf. Hij helpt je, als nieuwetijdskind, om voor jezelf op te komen, geeft moed en daadkracht. Je weerbaarheid neemt toe en angst voor conflicten neemt af.  

Seleniet

Seleniet is een nieuwetijdsteen die is gekomen om de mensen te helpen engelenbewustzijn in de persoonlijkheid te aarden. Hij verbindt je met de kracht van universele liefde, versterkt het eenheidsgevoel en stimuleert de helderziende, telepathische en invoelende vermogens. Tegelijkertijd heeft Seleniet een bijzonder zachte uitstraling die kalmerend werkt. Door zijn zuiverende werking is hij een goed aurahealer en ook heel goed om een ruimte mee te zuiveren. Hij werkt verhelderend, versterkt het contact met gidsen en geeft bewustwording.

De volgende edelstenen werken goed bij "Nieuwetijdskinderen".

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Nieuwetijdskinderen". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Aquamarijn

De kristalsoort "Aquamarijn" werkt bij "Nieuwetijdskinderen". Hieronder een aantal producten met een "Aquamarijn" (kristalsoort).

aquamarijn
€ 11,50

Seleniet

De kristalsoort "Seleniet" werkt bij "Nieuwetijdskinderen". Hieronder een aantal producten met een "Seleniet" (kristalsoort).

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Uniek: absorbeert en verspreidt etherische olie geur
Van € 17,20 voor € 14,95

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Nieuwetijdskinderen". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet Kamerstuk
€ 95,00
Labradoriet, free form klein
€ 24,90
Bewuste keuze?