Barnsteen edelsteen, Amber kamerstuk

€ 120,00
(tijdelijk) niet leverbaar

ca. 11x4x3 cm (150 gram)

Uniek exemplaar: mooie, staande, zacht glanzende Elohim Barnsteen edelsteen in warm geel/bruine tinten. In de Elohim Barnsteen bevinden zich enkele insluitsels en in de buitenkant zijn hier en daar wat natuurlijke openingen. Hij verspreidt de opgenomen zonnekracht in de hele ruimte en zo bereikt deze warme zonnekracht ook mens, dier en plant. De onderkant is ruw en her en der licht bijgeslepen.

Hij doorstroomt je met onvoorwaardelijke liefde, vreugde en blijheid en hij brengt je in contact met de natuurwezens en de deva’s van het planten- en dierenrijk die je zullen helpen op je Pad. Hij laat je stralen en helpt je om zelfliefde te ontwikkelen en tegelijkertijd dit ook uit te stralen naar je omgeving.

Regelmatig mediteren met dit geweldige Elohim Barnsteen edelsteen kamerstuk zal je helpen oude patronen los te laten omdat het je gemakkelijker in staat stelt naar jezelf te kijken.

Hij werkt heel krachtig op de zonnevlecht, versterkt de hara-lijn en maakt verbinding met het hele zonnestelsel. In welke situatie je ook bevindt;  Alles is Goed.

Verdere eigenschappen

Aardend voor hogere energie, verbinding alledaagse zelf met hogere spirituele werkelijkheid, evenwicht, geduld, wijsheid, nemen van beslissingen, vertrouwen, eigenwaarde, angsten en fobieën, creatieve zelfexpressie, vermindert stress, keelaandoeningen, gewrichtsproblemen, maag, milt, nieren, blaas, lever, zonnevlecht chakra

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren