Obsessies

Welke edelsteen helpt bij obsessies?

Als je last hebt van een obsessie, heb je eigenlijk last van een bepaald idee in je hoofd dat er, ook al wil je dat wel, niet meer uitgaat. Het lijkt alsof je tunnelvisie hebt: alle andere dingen verdwijnen uit beeld. De Elohim edelstenen Rutielkwarts, Rozenkwarts en Tijgerijzer helpen je om over een obsessie te komen. Op verschillende manieren helpen ze je om vrij te komen van de gedachten waaraan jij je vasthoudt en de onderliggende angstpatronen te doorzien en los te laten.  

Rutielkwarts neemt angsten, fobieën en obsessies weg en helpt bij verwarde gevoelens. Het kosmisch licht dat deze edelsteen draagt helpt je om tot de wortel van je obsessie te komen en deze te verlichten. Elohim Rozenkwarts heeft een sterk kalmerende werking. Hij helpt om angsten en obsessies te verdrijven en brengt onderdrukte emoties en innerlijke conflicten op een liefdevolle manier naar de oppervlakte. De sterk aardende werking van Tijgerijzer geeft rust en zelfvertrouwen en helpt je om je uit het dwangbuis van steeds herhalende gedachten te stappen en om je eigen kracht te gaan ontdekken.

De volgende edelstenen werken goed bij "Obsessies".

Tijgerijzer

De kristalsoort "Tijgerijzer" werkt bij "Obsessies". Hieronder een aantal producten met een "Tijgerijzer" (kristalsoort).

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Obsessies". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Rutielkwarts

De kristalsoort "Rutielkwarts" werkt bij "Obsessies". Hieronder een aantal producten met een "Rutielkwarts" (kristalsoort).

Bewuste keuze?