Salie etherische olie 10 ml

Salie etherische olie 10 ml
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 8,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 40 gram

Geactiveerde Salie etherische olie 10 ml

  • Goed voor een evenwichtige zweetafscheiding, darmflora, leverwerking en vochtbalans
  • Zuiverend
  • Voor soepele spieren, gewrichten en een gezonde spijsvertering
  • Bevordert een normale menstruatie, menopauze en opvliegers
  • Ontspannend
  • Diepe reiniging op alle lagen (fysiek, emotioneel, geestelijk, mentaal en op zielsniveau)

Brengt tot rust en zuivert. Het verzacht emoties om vervolgens meer vanuit je “Zijnstoestand” een oplossing te vinden en je daarbij niet te identificeren met pijn, stress, gevoeligheid of emoties waardoor fysieke klachten ontstaan.

Voor informatie gebruik, lees hier verder

Inhoud: 10 ml

Spirituele werking

Het oer-DNA schoonmaken (nodig om je authentieke Zelf, je Licht en goedheid te belichamen): 10-12 dagen voor en na een diepgaande workshop, proces of healing neem je, liefst 's avonds, een voetenbad gedurende 10 tot 15 min. met 3 druppels Salie-olie. Gedurende de nacht werkt de Salie-olie op je oer-DNA en cellen als energetische schoonmaak (het zuivert pijnlijke geschiedenis uit aardse, ziele- en galactische levens). Het gevolg kan zijn dat het lichaam, vooral de lever, beginnen te ontgiften. Je cellen en DNA komen op een hoger trillingsniveau en kunnen vooraf, tijdens en na een proces, workshop of healing, beter het Licht van je 12-strengen DNA, je ware zelf, doorlaten

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?