Ontstekingen

Edelstenen die ontstekingen verlichten

Ontstekingen komen voor op plekken in het lichaam waar een blokkade heeft gezeten ofwel waar nog een blokkade zit. Bij ontsteking hoort de vraag: welke knoop in jezelf dien je te ontwarren? Welke lichaamsdeel is ontstoken? Elohim edelstenen Magnetiet, Aquamarijn en Larimar helpen je door de genezende krachten in jezelf te stimuleren. Zo kun je je ontladen van alles wat je al zolang vasthoudt en gaat je energie weer stromen.

Magnetiet is goed in te zetten bij ontstekingen mede doordat het zorgt voor een betere doorstroming van energie en de helende, stimulerende werking op het bloed. Elohim Aquamarijn is vooral geschikt voor ontstekingen van de voorhoofdsholte en bijholtes, hals, keel, nek, kaken, longen. Larimar heft blokkades op in nek, borst en hoofd; energie gaat weer stromen door de ontstoken plek waardoor klachten verlicht worden.

De volgende edelstenen werken goed bij "Ontstekingen".

Larimar

De kristalsoort "Larimar" werkt bij "Ontstekingen". Hieronder een aantal producten met een "Larimar" (kristalsoort).

Larimar hanger
€ 14,00

Aquamarijn

De kristalsoort "Aquamarijn" werkt bij "Ontstekingen". Hieronder een aantal producten met een "Aquamarijn" (kristalsoort).

aquamarijn
€ 11,50

Magnetiet

De kristalsoort "Magnetiet" werkt bij "Ontstekingen". Hieronder een aantal producten met een "Magnetiet" (kristalsoort).

Magnetiet  hanger
€ 9,00
Bewuste keuze?