Onvruchtbaarheid, zwanger worden

Edelstenen die kunnen helpen bij onvruchtbaarheid

Al een tijd verlangen jullie naar een baby, echter het zwanger worden wil maar niet lukken. Ongeveer 10 tot 15% van alle stellen met een kinderwens hebben een probleem met de vruchtbaarheid, waarbij zowel lichamelijke als psychische factoren een rol spelen. De Elohim edelstenen Carneool, Rutielkwarts en Maansteen kunnen door beide partners gedragen worden om de gezamenlijke vruchtbaarheid te verhogen.

Rutielkwarts heeft een gunstig effect op impotentie en onvruchtbaarheid ten gevolge van fysieke of geestelijke blokkades (angst om seksueel te falen, voortijdige zaadlozingen). Carneool stimuleert de seksualiteit en voortplantingsorganen en heeft een positief effect op de baarmoeder. Maansteen is verbonden met de energie van de maan en het Goddelijke Vrouwelijke. Hij verzorgt een gelijkmatige hormoonproductie waarin oestrogeen en/of testosteron, zowel bij de man als bij de vrouw, ongehinderd via het bloed naar de organen kunnen. Er ontstaat een harmonievolle overeenstemming tussen eisprong en baarmoederslijmvlies, dat de bevruchte eicel opvangt.

De volgende edelstenen werken goed bij "Onvruchtbaarheid, zwanger worden".

Maansteen

De kristalsoort "Maansteen" werkt bij "Onvruchtbaarheid, zwanger worden". Hieronder een aantal producten met een "Maansteen" (kristalsoort).

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "Onvruchtbaarheid, zwanger worden". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Rutielkwarts

De kristalsoort "Rutielkwarts" werkt bij "Onvruchtbaarheid, zwanger worden". Hieronder een aantal producten met een "Rutielkwarts" (kristalsoort).

Bewuste keuze?