Ouderdomskwalen

Edelstenen die ouderdomskwalen verlichten

De tijd is niet tegen te houden en we worden allemaal vanzelf ouder. Als je ouder wordt verandert je lichaam, wat niet alleen te merken is aan de rimpels en grijze haren. De slijtage van verschillende lichaamsonderdelen leidt tot een reeks van ouderdomskwalen. Lees hieronder hoe de Elohim edelstenen je kunnen helpen om de diverse aandoeningen en kwalen te verlichten.

Hoorproblemen

Het kunnen horen van geluiden gaat erop achteruit als we ouder worden. Elohim Onyx kan je helpen wanneer je merkt dat je gehoor afneemt of je last van oorsuizen krijgt.

Problemen met het zicht

Veel oogziektes en afwijkingen (o.a. slechtziendheid) zijn ook gerelateerd aan het verouderingsproces. Aquamarijn schenkt vitale kracht aan de ogen en Labradoriet helpt om te beschermen tegen negatieve energieën en ballast energie die zich rondom de ogen in je aura kunnen nestelen.

Zwakker wordende spieren

Naarmate we ouder worden beginnen we spiermassa te verliezen. Dit betekent een verlies aan kracht en mobiliteit. Gebruik de edelsteen Pyriet om de spieren te versterken en Cyaniet om stijfheid tegen te gaan.

Zwakker wordende beenderen

Bij ouderdom neemt de kracht, stevigheid en flexibiliteit van de beenderen en gewrichten af. Elohim Calciet is weldadig voor de botten en helpt om osteoporose en artrose te verlichten.

Hart- en vaten

Hart- en vaatziekten is een andere belangrijke groep van aandoeningen die weliswaar niet uitsluitend, maar wel overwegend bij ouderen voorkomt. Denk aan aderverkalking (Magnesiet), hartritmestoornissen en hoge bloeddruk (Granaat).

Depressie

Ouderen zijn misschien wel de leeftijdsgroep die het zwaarst getroffen worden door depressie. Elohim Citrien en Zonnesteen helpen je wanneer eenzaamheid, veranderingen in het lichaam en andere factoren leiden tot een triestig en depressief gevoel.

Dementie

Hoe ouder iemand wordt hoe groter de kans op dementie (Alzheimer). Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede, biedt ondersteuning bij deze neuro-degeneratieve ziekte.

Verminderde vitaliteit

Het vermogen om alles uit het leven te halen, ook in deze levensfase vereist een positieve houding en veerkracht om met tegenslag om te gaan. Bergkristal werkt vitaliserend op lichaam en geest; Carneool draagt bij een lichaamskracht en levensvreugde.

De volgende edelstenen werken goed bij "Ouderdomskwalen".

Zonnesteen

De kristalsoort "Zonnesteen" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Zonnesteen" (kristalsoort).

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Zonnesteen hanger
€ 11,50

Pyriet

De kristalsoort "Pyriet" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Pyriet" (kristalsoort).

Pyriet edelsteen ruw
€ 10,00
Human schedel van Pyriet

Human schedel van Pyriet

ca 12 x 7 x 9 cm
€ 799,00
Pyriet Knuffelsteen
€ 10,00
Pyriet hanger
€ 9,00

Onyx

De kristalsoort "Onyx" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Onyx" (kristalsoort).

Onyx hanger
€ 7,50

Magnesiet

De kristalsoort "Magnesiet" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Magnesiet" (kristalsoort).

Magnesiet  hanger
€ 9,00

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Cyaniet

De kristalsoort "Cyaniet" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Cyaniet" (kristalsoort).

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Calciet

De kristalsoort "Calciet" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Calciet" (kristalsoort).

Calciet Mangano Edelsteen, handsteen
€ 69,00

Aquamarijn

De kristalsoort "Aquamarijn" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Aquamarijn" (kristalsoort).

aquamarijn
€ 11,50

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Carneool handsteen

Carneool handsteen

ca. 80-120 gram
€ 15,00
Carneool knuffelsteen

Carneool knuffelsteen

ca. 19 - 24 gram
€ 6,50

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bergkristal elixer kristal

Bergkristal elixer kristal

Helend kristalwater
€ 6,50

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Ouderdomskwalen". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Bewuste keuze?