Overgevoeligheid

Edelstenen die je helpen om met overgevoeligheid om te gaan

Overgevoeligheid is anders dan hooggevoeligheid en kan gezien worden als een vorm van emotionele kwetsbaarheid. Je kunt Elohim Aragoniet, Citrien, Aquamarijn en Labradoriet bij je houden wanneer je overgevoelig bent. Deze edelstenen helpen je om minder geraakt te worden door de mening of emoties van anderen, beter met kritiek om te gaan en om zaken in de juiste proporties te zien.

Aragoniet edelsteen aardt, centreert en stabiliseert. Hij houdt je energie meer bij jezelf en helpt je om zelfbewuster en realistischer in je leven te staan. Citrien helpt om een positieve houding te ontwikkelen, maakt je weerbaarder en minder gevoelig voor kritiek. Hij laat je eigen wijsheid naar boven komen. Aquamarijn brengt rust, kalmte en helpt je ook om gevoelens uit te spreken zodat je minder in emoties verdrinkt. Labradoriet is een krachtige aurabeschermer die negatieve energieën doet afbuigen. Hij helpt je om zaken minder op te zuigen en op jezelf te betrekken.

Als je wilt weten wellke steen jou of je kind het beste kan ondersteunen bij je overgevoeligheid, kan je contact opnemen voor een gratis telefonisch readingadvies van 5 minuten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Overgevoeligheid".

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Overgevoeligheid". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet, free form klein
€ 24,00

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Overgevoeligheid". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Calciet

De kristalsoort "Calciet" werkt bij "Overgevoeligheid". Hieronder een aantal producten met een "Calciet" (kristalsoort).

blauwe Calciet bol
€ 13,50

Aragoniet

De kristalsoort "Aragoniet" werkt bij "Overgevoeligheid". Hieronder een aantal producten met een "Aragoniet" (kristalsoort).

Aragoniet Roos - Spoetnik
€ 7,50
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (680 - 740 gram)
€ 157,00
Bewuste keuze?