Positief denken

Edelstenen die positief denken stimuleren

Positief denken maakt je leven leuker en langer; je energieniveau gaat omhoog en je voelt je gelukkiger en gezonder. Elohim Rookkwarts, Zonnesteen en Barnsteen helpen je om het leven vanuit de zonnige kant te zien.

Zonnesteen is de steen van vreugde, vitaliteit en kracht. Hij geeft een goed humeur en een positieve levensinstelling terwijl hij het je mogelijk maakt om los te komen van allerlei haken en ogen die je ontwikkeling tegenhouden. Rookkwarts bevordert positief, pragmatisch denken en voert negatieve energie af. Barnsteen is een warme, zonnige steen die levensvreugde in je leven brengt. Hij neemt je angsten, negatieve verwachtingen en innerlijke overtuigingen weg zodat je meer positiviteit in je leven kunt toelaten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Positief denken".

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Positief denken". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Zonnesteen

De kristalsoort "Zonnesteen" werkt bij "Positief denken". Hieronder een aantal producten met een "Zonnesteen" (kristalsoort).

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Zonnesteen hanger
€ 11,50

Rookkwarts

De kristalsoort "Rookkwarts" werkt bij "Positief denken". Hieronder een aantal producten met een "Rookkwarts" (kristalsoort).

Bewuste keuze?