Prehniet

Spirituele werking

Prehniet edelsteen brengt vrede in je hart, is het kristal van onvoorwaardelijke liefde en geneest de genezer. Prehniet maakt de verbinding met Rafaël mogelijk. Deze steen zorgt voor diepe meditatie waarin contact met het hogere zelf wordt gelegd en bevordert innerlijke kennis. Ook verzegelt Prehniet kristal het auraveld met een beschermend schild van goddelijke energieën. Door op goddelijke energieën af te stemmen bevordert Prehniet edelsteen voorspellingen en laat het zien hoe de spirituele groei gestimuleerd kan worden. Het bevordert het analytische denkvermogen en versnelt de verwerking van zintuiglijke indrukken. Het kristal vergroot ongemerkt maar continue het vermogen om dingen op te nemen. Het is een uitstekende steen voor de tuin. Hij leert hoe je in harmonie met de natuur en de elementaire krachten kunt zijn en geeft nieuw leven en energie aan je omgeving. Als goede feng shui steen helpt Prehniet bij het opruimen en helpt het afstand te doen van bezittingen die je niet meer nodig hebt. Mensen kunnen bezittingen of liefde oppotten vanwege een innerlijk tekort. Op psychisch niveau verlicht Prehniet edelsteen nachtmerries, fobieën, geremdheid en diepgewortelde angsten.

Fysieke werking

Prehniet edelsteen is goed voor blaas, nieren en thymus, longen, schouders en borst. Ook behandelt Prehniet jicht en bloedstoornissen en kan het kwaadaardige gezwellen stabiliseren. Het legt de diepste oorzaak van een ziekte bloot en is daarom handig bij het stellen van een diagnose. Prehniet stimuleert de vetstofwisseling en versnelt de afvoer van de, in het vet opgeslagen, gifstoffen. Op psychisch niveau verlicht Prehniet edelsteen nachtmerries, fobieën en diepgewortelde angsten. Het is een uitstekende steen voor hyperactieve kinderen en ter ondersteuning bij ADHD.

Algemene informatie

Prehniet is het kristal wat staat voor onvoorwaardelijke liefde. Het is genoemd naar de Nederlandse kolonel Hendrik Von Prehn (1733-1785) die het in Zuid-Afrika ontdekte. Prehniet is het eerste mineraal, dat naar een persoon genoemd werd.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Prehniet edelsteen

Waar wordt Prehniet gevonden?

 Zuid-Afrika

Prehniet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Prehniet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Prehniet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld als hanger, armband, ketting of knuffelsteen.

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?