Prikkelbaarheid

Welke edelstenen helpen bij prikkelbaarheid?

Een korte lontje, ochtendhumeur, afreageren op anderen of onnodige agressie? Het zijn allemaal tekens van prikkelbaarheid. Bemerk je dit bij jezelf dan kan je overwegen om de edelstenen Apatiet, Rhodochrosiet, Chrysocolla of Topaas bij je te dragen.  

Apatiet geeft rust bij een gehaast en druk leven en schenkt geestelijke flexibiliteit zodat je op een andere manier met prikkels om kunt leren gaan. Rhodochrosiet werkt stemmingsverbeterend en is een goede steen om in te zetten bij emotionele stress. Hij helpt om onderdrukte gevoelens los te laten waardoor explosieve uitlatingen verminderen. Gouden Topaas verzacht, vergeeft en geneest. Hij verdrijft negativisme en prikkelbaarheid. Chrysocolla edelsteen heeft een kalmerende werking, schenkt innerlijke rust en vriendelijkheid. De neiging om af te reageren op anderen neemt af.

De volgende edelstenen werken goed bij "Prikkelbaarheid".

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Prikkelbaarheid". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00
Goudtopaas hanger
€ 18,00

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "Prikkelbaarheid". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Chrysocolla

De kristalsoort "Chrysocolla" werkt bij "Prikkelbaarheid". Hieronder een aantal producten met een "Chrysocolla" (kristalsoort).

Apatiet

De kristalsoort "Apatiet" werkt bij "Prikkelbaarheid". Hieronder een aantal producten met een "Apatiet" (kristalsoort).

Akasha Apatiet bol - incl. houder

Akasha Apatiet bol - incl. houder

ca. Ø 7 cm; 600 - 700 gram
€ 69,00
Apatiet handsteen

Apatiet handsteen

ca. 5 x 3,5cm; 100-130 gram
€ 12,50
Bewuste keuze?