Psychische aanvallen

Welke edelstenen bieden bescherming tegen psychische aanvallen?

Een psychische aanval gebeurt wanneer iemand anders bewust of onbewust kwaadwillige gedachten of gevoelens naar je stuurt. De Elohim edelstenen Obsidiaan, Ametrien en Kunziet en ook het aura bescherming kristaalbuisje helpen om dit tegen te gaan, zodat je minder kans hebt om ziek te worden of ontwrichting in je leven te ervaren.

Obsidiaan is een zeer aardende en krachtige steen, die een schild om je heen vormt. Als goede aurabeschermer neemt hij negatieve energieën in zich op en geeft moed en stabiliteit in tijden van nood. Ametrien, als krachtige reinigende edelsteen verdrijft negativisme uit de aura en vergiften uit het lichaam. Hij beschermt je tijdens astrale reizen en psychische aanvallen. Kunziet is een zeer spirituele steen met een heel hoge trilling. Hij versterkt het energieveld rondom jouw lichaam. Dit beschermt jou en ook de omgeving waar hij zich in bevindt tegen ongewenste entiteiten, invloeden en psychische aanvallen.

Aura bescherming buisje

Het aura bescherming buisje geeft Lichtkracht en aurabescherming vanuit je eigen kern. Hij beschermt je tegen kwaadwilligheid, stemmingen en beïnvloedingen en helpt daarmee om psychische aanvallen te weren.

De volgende edelstenen werken goed bij "Psychische aanvallen".

Kunziet

De kristalsoort "Kunziet" werkt bij "Psychische aanvallen". Hieronder een aantal producten met een "Kunziet" (kristalsoort).

kunziet knuffelsteen

Kunziet knuffelsteen

ca. 8 - 12 gram
€ 15,00
Kunziet hanger
€ 14,00

Ametrien

De kristalsoort "Ametrien" werkt bij "Psychische aanvallen". Hieronder een aantal producten met een "Ametrien" (kristalsoort).

Ametrien hanger
€ 14,00

Obsidiaan

De kristalsoort "Obsidiaan" werkt bij "Psychische aanvallen". Hieronder een aantal producten met een "Obsidiaan" (kristalsoort).

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

ca. 9 x 3.5 x 3.5
€ 125,00
Bewuste keuze?