Relaties

Edelstenen voor relaties

Jullie hebben een relatie, verkering of gaan met elkaar. Hoe zorg je dat je het samen leuk hebt? Elohim Rozenkwarts, Rhodochrosiet, Smaragd en Granaat dragen op verschillende manieren bij aan een liefdevolle en gelijkwaardige relatie.

Rozenkwarts 

Elohim Rozenkwarts staat voor liefde en vrede en heeft een vriendelijke, helende invloed. Hij helpt bij relatieproblemen door ons te leren dat we allemaal wel wat meer compassie mogen tonen naar de ander. Deze edelsteen opent en zuivert je hart, maakt je empathischer en bevrijd je van onderdrukte emoties, oud zeer en verdriet. Ben je op zoek naar een nieuwe partner? Een Rozenkwarts (hanger)steen helpt om liefde aan te trekken.

Granaat

Granaat edelsteen inspireert tot liefde en toewijding. Het is een steen van verbintenis en trouw, die vriendschap stimuleert wanneer de eerste verliefdheid voorbij is. Ook helpt hij je bij het oplossen van blokkades op seksueel gebied, verbindingsangst en intimiteit.

Smaragd

Smaragd maakt vriendschapsgevoelens intenser doen aanvoelen en geeft daarmee een mooie boost aan een platonische relatie. Wanneer je Smaragd bij je draagt zorgt dat voor meer balans en harmonie in je relaties tot anderen terwijl je je eigen geluk nastreeft.

Rhodochrosiet

Rhodochrosiet is een activerende steen die hartstocht en erotiek schenkt aan een relatie die een sleur dreigt te worden. Hij werkt op het hart en het hart chakra en maakt vrolijk, spontaan, liefdevol en inventief. De steen geeft universele liefde en helpt bij het aantrekken van liefdesrelaties.

De volgende edelstenen werken goed bij "Relaties".

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "Relaties". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "Relaties". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50

Smaragd

De kristalsoort "Smaragd" werkt bij "Relaties". Hieronder een aantal producten met een "Smaragd" (kristalsoort).

Smaragd hanger
€ 14,00

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Relaties". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Bewuste keuze?