Rhodochrosiet

Spirituele werking

Rhodochrosiet edelsteen is een activerende steen die sterk in werkt op het hart en hartchakra en staat voor mededogen en onzelfzuchtige liefde. Rhodochrosiet kristal zorgt voor een positieve levenshouding; maakt vrolijk, levendig, spontaan, liefdevol, enthousiast, positief, creatief, inventief en stimuleert hartstocht en erotiek. Rhodochrosiet geeft universele liefde en helpt bij het aantrekken van liefdesrelaties. Omdat hij activerend en stemmingsverbeterend werkt en de waarheid naar boven laat komen is het een goede steen om in te zetten bij neerslachtigheid, onderdrukte gevoelens, irrationele angsten en trauma’s. In het bijzonder kan Rhodochrosiet kristal ingezet worden voor genezing bij seksueel misbruik. Rhodochrosiet integreert spirituele energieën met materiële energieën. Leert om van jezelf houden en pijnlijke gevoelens te accepteren. Ook reinigt dit kristal het zonnevlechtchakra en basischakra. Deze steen confronteert je met de waarheid over jezelf en anderen, maar wel met liefdevolle aandacht. Het vergroot de eigenwaarde en vermindert emotionele stress en prikkelbaarheid. 

Fysieke werking

Rhodochrosiet edelsteen zuivert de bloedsomloop en de nieren. Hij filtert irritaties en werkt goed bij infecties. Het kristal normaliseert de bloeddruk, stabiliseert de hartslag en verlicht astma en ademhalingsproblemen. Is goed bij migraine, MS en Parkinson. Helpt bij uitputting. Rhodochrosiet kristal werkt ook in op het hart en heeft een positieve werking op hartenpijn, geslachtsklieren- en organen, migraine, irritaties en het gezichtsvermogen.

Algemene informatie

De Rhodochrosiet edelsteen staat bekend om zijn prachtige roze tot rode kleur. Die kleur is te danken aan het hoge gehalte mangaan. Het vertoont meestal een roze met wit geaderd/ gestreept patroon. Vanwege de roze tot rozerode kleur wordt Rhodochrosiet ook wel mangaanspaat, rozenspaat of framboosspaat genoemd.
Een veel gebruikte naam is ook Incaroos (Rosa del Inca). Dit omdat de Inca's de steen al kenden en gebruikten.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Rhodochrosiet edelsteen

Waar wordt Rhodochrosiet gevonden?

Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Rusland, Argentinië, Uruguay

Rhodochrosiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Rhodochrosiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Rhodochrosiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Rhodochrosiet hanger
- Rhodochrosiet armband
- Rhodochrosiet ketting
- Rhodochrosiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?