Robijn

Spirituele werking

Robijn edelsteen stimuleert het hartchakra en schept evenwicht in het hart. Dit kristal is krachtig bij psychische aanvallen, moedigt passie voor het leven aan en verbetert de motivatie en het stellen van realistische doelen. Deze steen bevordert positieve dromen, duidelijke visualisaties, overvloed en leiderschap. Op psychisch niveau maakt Robijn een einde aan woede of negatieve energie. Op geestelijk vlak zorgt hij voor een positieve en moedige geesteshouding, de geest krijgt een verscherpt bewustzijn en een uitstekende concentratie. Robijn leert jezelf te zijn en leert je om leiding te durven nemen. Op emotioneel vlak voedt Robijn kristal de hartstocht, wakkert enthousiasme aan en trekt seksuele activiteit aan. 

Fysieke werking

Robijn edelsteen stimuleert de pijnappelklier, bijnieren, milt en voortplantingsorganen. Ontgift het lichaam, het bloed en de lymfe. Verzacht de symptomen van AD(H)D, werkt goed bij koorts, besmettelijke ziekten en een trage bloedstroom. Helpt bij geboorte en bevalling. Geeft rust in het bekkengebied en helpt bij buikkrampen. Is goed te gebruiken tegen het einde van de zwangerschap om moeder en kind voor te bereiden op de bevalling.

Algemene informatie

Robijn edelsteen behoort tot de Korund familie. Bevat Korund een spoortje chroom, dan wordt de steen rood en heet hij Robijn. Robijn is altijd een tint rood, variërend van roze tot donkerrood. Robijn kan zo donkerrood zijn dat hij zwart lijkt.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Robijn edelsteen

Waar wordt Robijn gevonden?

India, Madagskar, Rusland, Sri Lanka, Cambodja, Kenia, Mexico 

Robijn kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Robijn hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Robijn edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Robijn hanger
- Robijn armband
- Robijn ketting
- Robijn knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Robijn hanger
€ 20,50
Bewuste keuze?