Saffier

Spirituele werking

Saffier staat bekend als de steen van wijsheid, elke kleur heeft zijn eigen bijzondere wijsheid. Hiij heeft een krachtige werking en van oudsher werd hij gebruikt om zwarte magie en hekserij af te wenden. Hij geeft gemoedsrust en sereniteit en zorgt voor harmonie op het fysieke, geestelijke en spirituele vlak. Saffier kalmeert de geest, helpt je om te concentreren, laat je je zorgen vergeten en verlicht stress. Hij helpt je om weer te geloven in jezelf, verantwoording te dragen en trouw aan jezelf te blijven. Deze edelsteen schenkt trouwe liefde en vriendschap en beschermt tegen valse vriendschappen. Hij heft depressies op, helpt tegen emotionele blokkades, werkt bij dyslexie en brengt voorspoed. Saffier staat voor kracht voor je pad en verbondenheid met de Goddelijke wereld. Ook voor innerlijk weten, horen en voelen.

Fysieke werking

Saffier behandelt bloedstoornissen en vermindert abnormale bloeduitstortingen. Hij verlicht migraine en helpt tegen neusbloedingen en oogproblemen. Ook kalmeert saffier overactieve lichaamssystemen, reguleert de klieren en galblaas, en is goed bij chronische infecties. Saffier kan je goed gebruiken bij langdurige stress. Door Saffier verminderen allerlei soorten pijn, zoals hoofdpijn, buikpijn, pijn in de darmen, galaanvallen, gewrichtspijnen.

Algemene informatie

Saffier is een transparante vorm van Korund en Aluminium-Oxide. De edelsteen heeft een hardheid van 9 en bevat Titanium, IJzer en onzuiverheden. Saffieren zijn al sinds mensen heugenis geliefde edelstenen, vooral de blauwe en roze soorten.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Saffier

Waar wordt Saffier gevonden?

Myanmar, Tsjechie,  Brazilie, Kenia, India, Australie, Sri Lanka

Saffier kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Saffier sieraden, hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Saffier edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Saffier hanger
- Saffier armband
- Saffier ketting
- Saffier knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Saffier hanger
€ 21,00
Bewuste keuze?