Schimmelinfecties

Schimmelinfecties komen veel voor bij de menselijke huid en haren en leiden vaak tot roodheid en jeuk. Je kunt de edelstenen Chrysopraas, Amazoniet en Chrysocolla gebruiken om schimmelinfecties zoals candida, ringworm, schimmelnagels en zwemmerseczeem te verlichten.

Amazoniet brengt de huid tot ontspanning. Hij brengt een liefdestrilling naar de huid waardoor alles er gemakkelijk van afglijdt: schimmels en bacterie kunnen niet meer hechten. Elohim Chrysocolla activeert het immuunsysteem en zorgt ervoor dat de schimmel van binnenuit weggedrukt wordt. Tot slot helpt Chrysopraas het bange innerlijke kind, dat in de verdrukking raakt door de infectie om op te staan voor zichzelf en grenzen aan te geven. Hij zorgt voor kracht van binnenuit.

De volgende edelstenen werken goed bij "Schimmelinfecties".

Chrysocolla

De kristalsoort "Chrysocolla" werkt bij "Schimmelinfecties". Hieronder een aantal producten met een "Chrysocolla" (kristalsoort).

Amazoniet

De kristalsoort "Amazoniet" werkt bij "Schimmelinfecties". Hieronder een aantal producten met een "Amazoniet" (kristalsoort).

Chrysopraas

De kristalsoort "Chrysopraas" werkt bij "Schimmelinfecties". Hieronder een aantal producten met een "Chrysopraas" (kristalsoort).

Bewuste keuze?