Seksualiteit

Edelstenen met een positieve werking op seksualiteit

Seksualiteit is de bron van al het leven, de basis van ons bestaan. Seks biedt intimiteit en plezier; het maakt alles wat er al is intenser. Elohim Rhodochrosiet, Carneool, Granaat en Valkenoog helpen je om je seksuele kracht te verbinden met de liefde en de stilte van het hart en werken goed tegen problemen en angsten op seksueel gebied.

Rhodochrosiet is een uitstekende steen voor het hart en voor relaties vooral wanneer je je onbemind voelt. Hij heft blokkades in de omgang met seksualiteit op, stimuleert hartstocht en erotiek. Carneool geeft levenskracht, heft frigiditeit en impotentie op. Granaat heeft een positieve invloed op seksualiteit, vaginisme, frigiditeit, geremdheid, vruchtbaarheidsproblemen bij de man en potentie problemen. Valkenoog verlaagt een overactieve drang naar seks en heft seksuele frustraties op.

De volgende edelstenen werken goed bij "seksualiteit".

Valkenoog

De kristalsoort "Valkenoog" werkt bij "seksualiteit". Hieronder een aantal producten met een "Valkenoog" (kristalsoort).

Valkenoog hanger
€ 7,50

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "seksualiteit". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "seksualiteit". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "seksualiteit". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Bewuste keuze?