Serpentijn

Spirituele werking

Serpentijn brengt je fysiek in evenwicht. Het is een aardende edelsteen die helpt bij meditaties en spirituele verkenningen. Brengt de gebruiker in contact met het hart en brengt op die wijze inzicht in het spirituele wezen. Vermindert agressie, vergroot vergevingsgezindheid en helpt tegen nervositeit. Serpentijn reinigt de chakra's, stimuleert het kruinchakra en helpt je de spirituele basis van het leven te begrijpen. De steen opent nieuwe wegen waarlangs de kundalini-energie kan opstijgen.

Fysieke werking

Op fysiek niveau is Serpentijn zeer goed in het reinigen en ontgiften van het lichaam, met name het bloed wat naar verluidt zorgt voor een lang leven. Hij werkt ontkrampend, werkt tegen spierpijn en spierverlamming, helpt bij zenuwtrekken en bij vermoeidheid door te lang staan. De edelsteen Serpentijn verdrijft parasieten, helpt bij de opname van calcium en magnesium en behandelt hypoglykemie en diabetes. Seksuele problematiek ontstaan door stress en andere spanningen heeft ook baat bij de steen.

Algemene informatie

Serpentijn is soms olijfgroen en soms zilverachtig. Variëteiten zijn Atlantisiet, Cheetah en Zilveroog. De edelsteen is veel voorkomend en soms verkocht als Jade. Hij is in China zeer geliefd.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Serpentijn

Waar wordt Serpentijn gevonden?

Zimbabwe, Canada, Rusland, Engeland (Cornwall), Noorwegen, Rusland, Italië, Verenigde Staten.

Serpentijn kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Serpentijn hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Serpentijn edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Serpentijn hanger
- Serpentijn armband
- Serpentijn ketting
- Serpentijn knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?