Barnsteen armband bloemvorm - zilver

€ 247,00
Direct leverbaar

ca. 6x5 cm (31 gram)

Prachtige Barnsteen zilveren armring met zilveren zetting. In bloemvorm zijn lichte en donkere Barnsteen bladeren aangebracht.

De schoonheid van dit bijzondere en unieke zilveren armband met Barnsteen is uitzonderlijk, een streling voor het oog. De combinatie van Barnsteen met zilver laat je je eigen innerlijke schoonheid ontplooien en voelen. De kwaliteit van Barnsteen edelsteen is om je te laten genieten van het leven. Ook laat deze barnsteen armband je weten dat je gevoeligheid en kwetsbaarheid er mag zijn. De armband brengt zonnewarmte en zonnekracht wat door het zilver nog wordt versterkt en gevoed.

Barnsteen is een aardende steen voor hogere energieën. Barnsteen verbindt je met je ware zelf. Het zet je in je zonnekracht, vermindert stress. Versterkt je zonnevlechtchakra. Barnsteen vermindert keelaandoeningen en ondersteunt het geheugen.

 

 

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren