Diamanten bewustzijn - bergkristal cluster hanger

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 24,50
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 15 gram

Prachtig bergkristal clustertjes met verzilverde rand en hangeroogje. De hangers zijn stuk voor stuk unieke exemplaren. Er zijn grotere puntjes met aan de basis kleine kwarts en kristal deeltjes.

De hangertjes zijn door Joke ElZiam Nootebos en de lichtwereld geprogrammeerd om je eigen Goddelijke en Diamanten Bewustzijn te activeren.


Eenheidservaring, voorbij zelfbescherming, eigenbelang, ziekte en zeer, emotie en ik-oppasser.
Je Goddelijk Bewustzijn daalt in en opent je bekkengebied, volledige seksualiteit en je basis (chakra).
Vurige Waarheid, daadkracht en mededogen vanuit de Bron ontstaan.
Contacten voor co-creatie vanuit Essentie ontstaan.
Brug naar je Divine Beïng.

De bergkristal hanger herstelt stoornissen in de energievelden van je aura en lichaam. Hij zuivert en brengt lichtkacht in je lichaam. De bergkristal hanger lost  blokkades en oude pijnstukken van het hart op.

Deze Bergkristal hangertjes zijn krachtige spirituele stenen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan dringen. Ze versnellen bewustzijns groei en ontwikkeling. Helderheid van ''zien'' en ''weten''. Stimuleert de ontwikkeling van gaven.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Welke edelsteen past bij jou sterrenbeeld?

sterrenbeeld schorpioenEdelstenen en sterrenbeelden (horoscoop) zijn energetisch nauw met elkaar verbonden. De juiste edelsteen kan ontzettend veel doen en betekenen voor een persoon om maximaal zijn of haar kwaliteiten te benutten en vanuit het volledig potentieel te leven.

Klik hier om per sterrenbeeld te lezen welke Elohim edelstenen het beste bij jou past

 

 

 

 

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Momenteel zijn er geen 5 minuten readingen mogelijk.Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?