Agaat Geodine hanger met Citrien

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 14,50
Direct leverbaar

ca. 4x3 cm

Let op: sommige hangers hebben geen doorkijk en zijn dicht aan de achterzijde met een hele mooie fijne kristalstructuur.

Mooi en sierlijke Agaat geodine hanger met binnenin een citirienpunt. De citrien punt is met zilver bevestigd aan de geodine en de hanger heeft een zilveren oogje.

Agaat beschermt het spirituele leven en geeft positieve energie. Hij brengt je innerlijk kind tot leven en brengt je blijdschap. Agaat versterkt je eigenwaarde en werkt ontgiftend. Hij brengt je in contact met je gevoel. Agaat moedigt het spreken van de waarheid aan. Agaat werkt op meerdere chakra's.

Exclusief koord.

Prijs is per stuk.

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren