Septaria

Spirituele werking

Septaria moedigt aan om voor de aarde te zorgen en verbindt je met de energie van het Deva's en Natuurwezen rijk. De edelsteen harmoniseert emoties en brengt het intellect de hogere geest voor verlichting. Het hoogste potentieel wordt aangeraakt en liefdevol meer en meer geankerd. Hij spoort blokkades en oude pijnstukken rondom het niet gezien worden op waardoor je heelheid in jezelf kunt ervaren.

Septaria maakt geduldig, verdraagzaam en volhardend. Hij biedt steun bij het verwezenlijken van ideeën en maakt je creativiteit concreet. Hij focust de helende vibraties tijdens spirituele bijeenkomsten en binnen trommelende en zingende kringen. Ook versterkt de edelsteen de samenhang en goede communicatie binnen groepen. Hij biedt en herstelt vertrouwen, geeft heling op kwetsbare innerlijk kind stukken, angsten en ongemakken.

Septaria voedt en kalmeert, is een nuttig middel voor zelfvoeding en om voor anderen te zorgen. Healers kunnen ermee mediteren voor inzicht in de oorzaak van een ongemak. Septaira is behulpzaam bij het focussen van de geneeskracht van het lichaam en hij vergroot de flexibiliteit van fysieke beweging.

Fysieke werking

Weldadig bij winterdepressie, huidziekten, voor zelfgenezing, cellulair geheugen en stofwisseling; vermindert zwellingen en tumoren. Steunt darmen, nieren, het bloed en hart. De edelsteen biedt en herstelt vertrouwen, geeft heling op kwetsbare innerlijk kind stukken, angsten en ongemakken.

Algemene informatie

Septaria, ook wel Septarie of Septarian genoemd zijn knollen van boomklei. De edelsteen verenigt de kwaliteiten van Calciet, Aragoniet en Chalcedoon.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Septaria edelsteen

Waar wordt Septaria gevonden?

Madagaskar, VS, Nieuw-Zeeland, Australië, Canada, Spanje, Engeland

Septaria kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Septaria hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Septaria edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Septaria hanger
- Septaria armband
- Septaria ketting
- Septaria knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren