Apatiet

Spirituele werking

Apatiet edelsteen kun je gebruiken voor healing en vergroten van kennis. Apatiet kristal doet helder zien, opent het derde oog, geneest mentale verwarring, leidt tot open communicatie en sociale flair. Stimuleert intellect en creativiteit doordat hij helpt om open te staan voor informatie die nuttig en belangrijk is. Dit mineraal bevordert motivatie en geestelijke flexibiliteit. Het geeft rust bij een gehaast en druk leven, behandelt prikkelbaarheid en brengt openheid van geest.

Fysieke werking

De steen Apatiet helpt bij artrose en werkt herstellend bij botbreuken omdat het de celvernieuwing stimuleert. Stimuleert ook de opname van calcium. Goed voor opbouw van kraakbeen, tanden, botten en voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Apatiet bouwt energiereserves op en laat zodoende de motivatie toenemen. Goede ondersteuner voor hyperactieve en autistische kinderen/ASS. Apatiet edelsteen breidt kennis en waarheid uit en verzacht verdriet, apathie en woede.

Algemene informatie

Apatiet edelsteen is een calciumfosfaatmineraal. Hij heeft een opaak, doorzichtig of glasachtig uiterlijk. Apatiet is op de toekomst afgestemd maar legt verbindingen met vorige levens.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Apatiet edelsteen

Waar wordt Apatiet gevonden?

Verenigde Staten, Noorwegen, Mexico, Rusland

Apatiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Apatiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Apatiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Apatiet hanger
- Apatiet armband
- Apatiet ketting
- Apatiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?