Aragoniet

Spirituele werking

Geeft een heerlijk gevoel van rust en het brengt in verbinding met de innerlijke krachtbron. Aragoniet edelsteen is sterk verbonden met Moeder Aarde. Het is net als de Aarde vrouwelijk: troostend, verwarmend, moed gevend, koesterend en vooral rust gevend. Hij schenkt discipline. Door fysieke energieën te centreren en te aarden is Aragoniet heel goed te gebruiken in tijden van stress en burn-out. Maar de Aragoniet verhoogt ook de vitaliteit, stelt in staat om noodzakelijke al dan niet emotionele beslissingen te nemen.
Aragoniet kristal maakt zelfstandiger en zelfbewuster. Het maakt minder gevoelig voor de mening van anderen en het leert om beter met anderen om te gaan en samen te werken.

Fysieke werking

Aragoniet edelsteen werkt aardend, stabiliserend en verwarmend. Verwarmend door de energie door armen en benen te laten stromen. Werkt ook kramp-opheffend, ook op de darmen. Is goed voor de botten. Verhoogt de elasticiteit van tussenwervelschijven, stimuleert calciumopname. Stimuleert de doorbloeding en is in te zetten bij de ziekte van Reynaud (koude, witte vingers bij koud en vochtig weer.) Versterkt het immuunsysteem en reguleert (spirituele) processen die te snel verlopen.

Algemene informatie

Aragoniet edelsteen heeft zijn naam te danken aan de plaats waar het voor het eerst gevonden is: Molina de Aragon in Spanje.
Aragoniet is een aardend en inzichtgevend kristal. Ook een aarde genezer! Aragoniet kristal kan geblokkeerde leylijnen deblokkeren en gaat geopatische belasting tegen. Heeft een glasglans, is doorschijnend tot ondoorzichtig.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Aragoniet edelsteen

Waar wordt Aragoniet gevonden?

Spanje, Frankrijk, Italië, Roemenië en Oostenrijk, Namibië, Groot-Brittannië

Aragoniet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Aragoniet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Aragoniet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Aragoniet hanger
- Aragoniet armband
- Aragoniet ketting
- Aragoniet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?