Aventurijn

Spirituele werking

Aventurijn edelsteen heeft een kalmerende en beschermende werking. Hij trekt voorspoed en geluk aan. Helpt je om je dromen waar te maken. Aventurijn bevordert mededogen en het inlevingsvermogen, moedigt tevens volharding aan. Heeft een stabiliserende werking op de geest, brengt het intellectueel en emotioneel- lichaam bij elkaar, wat een positief gevoel en kalmte geeft en piekeren doet afnemen. Helpt om blokkades op te lossen en emotionele pijn op een zachte doeltreffende manier te laten verdwijnen. Aventurijn edelsteen stimuleert de waarneming en werkt opbouwend doordat alternatieve mogelijkheden zichtbaarder worden. Hij neemt jeugdtrauma's weg en komt van pas bij meditatie en creatieve visualisatie. Aventurijn kalmeert woede en irritatie, stimuleert emotioneel herstel en maakt het mogelijk je eigen leven te leven. Werkt ook goed bij ADHD. Aventurijn edelsteen brengt je terug naar- en beschermt je hart en maakt dat je je prettig voelt in je lijf. Beschermt tegen elektromagnetische straling en helpt je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.

Fysieke werking

Aventurijn edelsteen is goed voor het hart, de thymus, de huid (psoriasis, eczeem en huidallergieën), het bindweefsel, het zenuwstelsel en de bloeddruk. Aventurijn edelsteen werkt stimulerend op de stofwisseling, verlaagt het cholesterolgehalte en voorkomt aderverkalking en hartaanvallen. Hij kan je ook ondersteunen wanneer je wilt afvallen. Aventurijn edelsteen helpt bij ontstekingen, verlicht migraineaanvallen en verzacht de ogen. Ook de bijnieren, longen, neusbijholten en het spierstelsel hebben baat bij Aventurijn kristal. Als elixer verlicht het huidproblemen. Deze edelsteen werkt ook beschermend tijdens de eerste maanden van zwangerschap.

Groene Aventurijn

Groene Aventurijn edelsteen integreert de versmelting van het mannelijke met het vrouwelijke door leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid te verbinden met mededogen en inlevingsvermogen. Trooster van het hart, brengt harmonie en lost negatieve emoties op. Is nuttig bij kwaadaardige ziekten, verhelpt misselijkheid en helpt tegen blozen. Ook een fijne, balans brengende steen voor kinderen.

Blauwe Aventurijn

Het is een krachtige genezer voor de geest. Daarnaast activeert blauwe Aventurijn edelsteen de mannelijke energie; dit helpt je om beslissingen te nemen, daadkrachtig te zijn en om te volharden in de keuzes die je maakt.

Rood/bruine Aventurijn

Rood/bruine Aventurijn maakt besluitvaardig, stimuleert de waarneming en creativiteit en motiveert je om je dromen waar te maken. Rood/bruine Aventurijn bevordert de vitaliteit, geeft meer wilskracht en zet aan tot actie. Het geeft je het gevoel dat je de wereld aankunt.

Paarse Aventurijn

Geeft rust en focus en is de meest spirituele Aventurijn edelsteen.

Algemene werking

Aventurijn edelsteen is een kwarts soort. Hij is opaak, soms met glinsterende afzettingen van chroomglans, die de Aventurijn edelsteen zijn kleur geven.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Aventurijn edelsteen

Waar wordt Aventurijn gevonden?

Tibet, Italië, Brazilië, China, Nepal, India, Rusland

Aventurijn kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Aventurijn hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Aventurijn edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Aventurijn hanger
- Aventurijn armband
- Aventurijn ketting
- Aventurijn knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?