Celestien

Spirituele werking

Celestien, ook wel bekend als coelestien of celestiet, edelsteen brengt de verbinding tot stand met de straal van zacht-blauwe engelen en de walvismatrix. Celestien trekt voorspoed en geluk aan en brengt je in contact met oneindige vrede. Is hierdoor een goed kristal voor het oplossen van conflicten. Tevens is Celestien een brenger van rust in tijden van stress. Celestien versnelt de spirituele ontwikkeling en bevordert zuiverheid van hart en helderziendheid. Een goede healer voor de aura, brengt evenwicht. Kalmeert de geest en zorgt voor geestelijke helderheid. Naast het bed gelegd laat het krista dromen en uittredingen beter onthouden. Celestien brengt je op de weg die God met je voorheeft. Bevordert verlichting en zelfrealisatie. Celestien kristal helpt om je plannen en ideeën in de praktijk te realiseren. Ook zorgt Celestien edelsteen voor liefde onder gezinsleden. 

Fysieke werking

Celestien is een zeer geneeskrachtige edelsteen die kalmerend werkt. De zachte energie werkt spierontspannend, pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan keel, ogen, oren en bij restless- legs syndroom. De blauwe Celestien is bij uitstek geschikt om het keelchakra te openen. Goed in te zetten voor personen met ADHD vanwege zijn kalmerende werking. Celestien is ook goed in tijden van stress of spannende gebeurtenissen.

Algemene informatie

Celestien wordt ook wel Coelestien of Celestiet genoemd. Het is een belangrijk strontiumerts.
Wordt gevonden in geodes en clusters. De meest voorkomende kleuren zijn van transparant lichtblauw tot een zuiver blauw dat weinig op aarde wordt gezien. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Celestien edelsteen

Waar wordt Celestien gevonden?

Madagaskar, Polen, Egypte, Groot-Brittannië, Mexico, Peru, Libië

Celestien kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Celestien hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Celestien (Coelestien) edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Celestien hanger
- Celestien armband
- Celestien ketting
- Celestien knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?