Chalcedoon

Spirituele werking

Chalcedoon edelsteen bekrachtigt het keelchakra en heeft een sterke invloed op de communicatie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. Goed te gebruiken bij de overdracht van gedachten en telepathie. Chalcedoon maakt sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Neemt negatieve energie op en lost deze energie op en helpt tegen stress. Hij zorgt voor harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstand te doorbreken en veranderingen te accepteren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom ook een goede steen om te dragen tijdens examens. Blauwe Chalcedoon is een creatieve steen die de geest openstelt voor nieuwe ideeën. Het is ook een steen die kinderen een lief duwtje in de rug geeft om zichzelf te laten zien.

Fysieke werking

Fysiek werkt Chalcedoon edelsteen reinigend, verkoelend, koortsverlagend en ontstekingsremmend. Chalcedoon verlaagt tevens de bloeddruk en versterkt het immuunsysteem. Hij heeft een positieve invloed op de ogen, de longen, de ademhaling, het geheugen, de galblaas, het lymfestelsel, eczeem, de bloeddruk en de doorbloeding, vochtophoping en op de insuline productie. Is dus goed voor diabetes. Hij versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding. Chalcedoon versterkt het skelet en vermindert de gevolgen van dementie en seniliteit. Werkt ook goed bij heimwee.

Algemene informatie

Chalcedoon is eigenlijk een groep cryptokristallijne kwartsen met een vezelachtige structuur. Enkele stenen die binnen deze categorie vallen zijn bijvoorbeeld carneool, een rode tot donkerbruine soort, het groene, doorzichtige prasem, onyx, met witte en zwarte banden, het appelgroene chrysopraas en heliotroop is een groene variant met roodachtige vlekjes. Wanneer er smalle banden van verschillende kleuren overlopen wordt de steen agaat genoemd. Enkele andere soorten chalcedoon zijn bijvoorbeeld: sardonyx, blauwe chalcedoon, rode chalcedoon, roze chalcedoon en dendrietenchalcedoon.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Chalcedoon edelsteen

Waar wordt Chalcedoon gevonden?

Verenigde Staten, Australië, Tsjechië, Slowakije, IJsland, Mexico, Nieuw-Zeeland, Turkije, Rusland, Brazilië, Marokko

Chalcedoon kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Chalcedoon hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Chalcedoon edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Chalcedoon hanger
- Chalcedoon armband
- Chalcedoon ketting
- Chalcedoon knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?