Chrysocolla

Spirituele werking

Chrysocolla edelsteen heeft een kalmerende, ondersteunende maar ook activerende werking. Al naar gelang wat nodig is op dat moment. Chrysocolla maakt evenwichtig en schenkt innerlijke rust, ook bij veranderingen en in de puberteit. Hij reinigt de chakra's en voorziet ze van nieuwe energie. Verwijdert negatieve energieën in onszelf en in huis. Helpt het hart open te houden door hartzeer te genezen, stimuleert lief te hebben, door te gaan en samen te werken. Zoekt een middenweg, is vriendelijk en geeft warmte. Chrysocolla is een vredessteen voor in huis. Op de keel verbetert het de communicatie, maar leert te zwijgen wanneer dat nodig is. Op het derde oog gelegd opent het paranormale visie. Op het psychische vlak moedigt dit kristal zelfbewustzijn en innerlijk evenwicht aan. Hij vermindert geestelijke spanningen en bevordert het vertellen van de waarheid. Goed voor de communicatie en meditatie.

Fysieke werking

Brengt balans in de hormoonhuishouding. De edelsteen Chrysocolla heeft een positieve invloed op artritis, botziekten, schildklier, longen, nieren, darmen, maag, keel (amandelen), artritis, artrose, fibromyalgie, brandwonden, spijsvertering en reguleert de insuline productie. Hij ontgift de lever, nieren en darmen, voegt zuurstof toe aan het bloed en ook aan de celstructuur van de longen. Dus ook ondersteunend voor bloedstoornissen en longen. Chrysocolla werkt krampopheffend en ontspannend bij (pre)menstruale klachten.

Algemene informatie

Chrisocolla edelsteen is een koperverbinding en is een vrij zachte steen. Chrysos betekent goud. Colla betekent lijm of soldeer. Chrysocolla werd aan het goud met zilver toevoegd om zo een goede legering te krijgen waarmee goud gesoldeerd kon worden. Hij is ook bekend als kopergroen, kiezelkoper, kiezelmalachiet en koperblauw. Chrysocolla niet in aanraking laten komen met schoonmaakmiddelen. Dan kan kleur en uiterlijk aangetast worden. 

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Chrysocolla edelsteen

Waar wordt Chrysocolla gevonden?

Verenigde Staten, Groot-Brittanië, Mexico, Chili, Peru, Zaïre, Rusland

Chrysocolla kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Chrysocolla hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Chrysocolla edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Chrysocolla hanger
- Chrysocolla armband
- Chrysocolla ketting
- Chrysocolla knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?