Citrien

Spirituele werking

Citrien is een zonnige, verwarmende, vitaliserende en opwekkende edelsteen. Staat bekend om zijn sterk reinigende werking. De gereinigde chakra's en verfijnde lichamen brengt hij in balans met het fysieke lichaam. Citrien kristal trekt geluk, rijkdom, succes, voorspoed en overvloed aan. Leert om dit zonder verlies van dit alles te delen met anderen. Maakt vrolijk en brengt vreugde! Helpt om een positieve houding te ontwikkelen. Maakt creatief, stimuleert zelfexpressie en vergroot het concentratievermogen. Maakt minder gevoelig voor kritiek, vergroot het zelfvertrouwen en helpt op een gezonde manier verantwoordelijkheid te nemen en onafhankelijk te zijn. Helpt mede hierdoor ook bij het oplossen van conflicten en veranderingen. De innerlijke kalmte die de Citrien edelsteen brengt, laat de eigen wijsheid naar boven komen. Werkt helend op de zonnevlecht en is ook een fijne steen voor kinderen die naar de basisschool gaan.

Fysieke werking

Citrien edelsteen stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt en alvleesklier en lever. Hij helpt bij infecties van de nieren en blaas. Versterkt ook het immuunsysteem en helpt bij diabetes. Activeert de thymus en zorgt voor balans in de schildklier. Bestrijdt cellulitus en is goed om in te zetten bij menstruatieklachten en overgangsklachten. Verbetert de bloedcirculatie, ontgiftende werking op het bloed. Citrien steen werkt zeer ondersteunend voor mensen met het chronische vermoeidheidssyndroom. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, burn-out, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Het helpt je om een volgende fase in te gaan.

Algemene informatie

Citrien is een zonnige, verwarmende steen. De steen behoort tot de macro-kristallijne kwarts-familie. Heeft vaak doorzichtige kristallen. Soms ook rokerig grijs-bruin. Komt in vele formaten voor als punt of geode. En ook als cluster te verkrijgen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Citrien edelsteen

Waar wordt Citrien gevonden?

Verenigde Staten, Brazilië, Rusland, Madagaskar, Frankrijk, Groot Brittannië

Citrien kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Citrien hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Citrien edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Citrien hanger
- Citrien armband
- Citrien ketting
- Citrien knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?