Dumortieriet

Wat is Dumortieriet edelsteen of kristal?

 

Spirituele werking Dumortieriet edelsteen of kristal

 

Bevordert een positieve levensinstelling, geeft moed en optimisme. Helpt het eigen leven onder controle te krijgen en te houden. Helpt bij paniek en angst en bevordert harmonie en vertrouwen. Helpt dwangmatige gedragspatronen te onderkennen en te doorbreken.

 

Fysieke werking van Dumortieriet edelsteen of kristal

 

Dumortieriet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Dumortieriet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Dumortieriet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Dumortieriet hanger
- Dumortieriet armband
- Dumortieriet ketting
- Dumortieriet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?