Girasol

Spirituele werking

Dit mysterieuze kristal draagt een bijzonder zachte maar ook hoge lichttrilling en is daardoor sterk helend als het gaat om je weer één en compleet te voelen. In liefde met Jezelf. Hij laat het Christuslicht indalen in je persoonlijkheid en verbindt al je lichtlichamen. Gyrasol edelsteen transformeert de laatste emotionele stukken en houdt het innerlijk-kindgevoel levend. Hij geeft emotionele rust en brengt je in lijn met je spirituele behoeften.

Fysieke werking

Fysiek helpt Gyrasol edelsteen bij opname van ijzer, bij vermoeidheid, bij de stofwisselingen bij haaruitval. Hij ondersteunt de maag en verbetert het gezichtsvermogen. Gyrasol kristal is goed te gebruiken bij stress, oud verdriet en trauma's. Gyrasol is een Kristalgrid verbinder. Heler van hogere chakra's. Goed voor klachten aan de lymfeklieren. Girasol helpt met ontgiften, zorgt dat de nieren beter kunnen werken en helpt pijn te verdrijven.

Algemene werking

Gyrasol is een Opaalsoort. Naast de algemene werking van Opaal heeft Gyrasol edelsteen nog een aanvullende werking die op deze pagina is terug te vinden.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Gyrasol edelsteen

Waar wordt Gyrasol gevonden?

Brazilië, Madagaskar

Gyrasol kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Gyrasol hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Gyrasol edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Gyrasol hanger
- Gyrasol armband
- Gyrasol ketting
- Gyrasol knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?