Herkimer diamant

Spirituele werking

De Herkimer diamant edelsteen is een krachtige healer met een zeer hoge trilling en geeft energie. Hij activeert de lichtlichamen, heelt vorige levens en bevordert de doorstroming van goddelijke energie. Hij werkt bevrijdend op collectieve stukken en met name op het collectieve armoede-bewustzijn. Herkimer diamant vergemakkelijkt bevrijding en transformatie, verlicht stress en spanning. Hij stimuleert de hoger geestelijke vermogens zoals helderzien, helderweten, de communicatie met engelen en genezende gaven. Is geweldig voor een edelsteen legging op de chakra's. Herkimer diamant bevordert de creativiteit en ondersteunt de vrouwelijke energie. Is een krachtige steen om mee af te stemmen. Hij stimuleert geestelijke vermogens zoals helderziendheid en telepathie. (Hij stemt mensen op elkaar af en zorgt voor een band als ze uiteen gaan. Ieder kan dan één steen te behouden.). Herkimer diamant roept leiding op uit hogere dimensies, stimuleert de herinnering aan je dromen en het begrijpen daarvan. Hij vergemakkelijkt bevrijding en transformatie en brengt het doel van je ziel naar boven.

Fysieke werking

De Herkimer diamant is een ontgifter. Hij beschermt tegen radioactiviteit en besmettelijke ziekten, corrigeert DNA en verwijdert stress en spanning uit het lichaam. Herkimer diamant verlicht slapeloosheid die veroorzaakt wordt door elektromagnetische vervuiling of geopatische belasting. Herkimer diamant corrigeert DNA, celstoornissen en verwijdert spanning en stress uit het lichaam. De edelsteen verlicht griep, verkoudheid en bronchitis en maakt weer vitaal.

Algemene informatie

Het is een steen met een hoge vibratie, is goed te programmeren en een versterker van de werking van andere stenen. Herkimer diamant is breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie werk, licht werk, droom werk, sjamanistisch werk, healings en kunnen bijvoorbeeld goed gebruikt worden bij edelsteen leggingen en opstellingen, meditatie, astraal en inter-dimensionaal reizen en voor het ontvangen van visioenen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Herkimer diamant edelsteen

Waar wordt Herkimer diamant gevonden?

Tanzania, Spanje, Mexico, Verenigde Staten

Herkimer diamant kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Herkimer diamant hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Herkimer diamant edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Herkimer diamant hanger
- Herkimer diamant armband
- Herkimer diamant ketting
- Herkimer diamant knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?