Labradoriet

Spirituele werking

Labradoriet is een mystieke en beschermende edelsteen die het bewustzijn verhoogt. Hij reinigt en beschermt de aura doordat het ongewenste energieën afbuigt van de aura. Labradoriet kristal helpt connectie te maken met je intuïtie, gidsen, universele energieën, vorige levens en zorgt daarnaast ook weer voor een veilige terugkomst in het hier en nu. Hij is een goede edelsteen voor nieuwetijdskinderen. Als steen van esoterische kennis vergemakkelijkt het de initiatie in de mysteries. Hij geeft spirituele wilskracht, brengt boodschappen vanuit het onderbewuste naar boven en maakt het begrijpen daarvan mogelijk. Labradoriet werkt ondersteunend bij angsten en onzekerheden en kalmerend bij een overactieve geest. Is een goede steen bij veranderingen en schenkt kracht en volharding. Hij maakt je persoonlijkheid minder negatief. Versterkt het zelfvertrouwen en het vertrouwen in het universum.

Geel Labradoriet

Versterkt visualisatie, trance, helderziendheid. Het is weldadig voor het zonnevlechtchakra. Het heelt maag, milt, lever, galblaas en bijnieren.

Fysieke werking

Labradoriet edelsteen is een goede aurabeschermer en werkt herstellend bij drugs-, alcohol- en medicijngebruik. Werkt ondersteunend bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid, stress, hyperventilatie, burn-out en reguleert de spijsvertering. Labradoriet is bij uitstek geschikt voor mensen die in de gezondheidszorg werkzaam zijn en voor (hoog)gevoelige (nieuwetijd)mensen en kinderen. Brengt de hormonen in balans, goed voor menstruatieklachten, reumatische klachten, jicht en verlaagt de bloeddruk. Labradoriet steen behandelt aandoeningen aan de ogen en de hersenen. Labradoriet ondersteunt bij slaapproblemen en wanneer 's nachts gedragen wordt helpt Labradoriet tegen snurken.

Algemene informatie

De naam Labradoriet is een vernoeming naar een van de eerste vindplaatsen: het Canadese schiereiland Labrador. Labradoriet edelsteen is een iriserend kristal, grijsachtig tot zwart met soms blauw, geel, oranje, paars en vele tussenliggende kleuren. Of egaal geel. Opaal en soms doorzichtig.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Labradoriet edelsteen

Waar wordt Labradoriet gevonden?

Groenland, Finland, Canada, Scandinavië, Italië, Rusland, U.S.A. 

Labradoriet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Labradoriet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Labradoriet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Labradoriet hanger
- Labradoriet armband
- Labradoriet ketting
- Labradoriet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?