Lepidoliet

Spirituele werking

Lepidoliet maakt je bewust van de kosmos. Hij helpt bij spirituele reizen en heeft toegang tot de Akasha-kronieken. Deze edelsteen helpt je afstemmen op gedachten en gevoelens uit vorige levens die nu een blokkade vormen en kan je tevens meenemen naar de toekomst. Elohim Lepidoliet verjaagt negativisme, activeert en opent de chakra's van de keel, het hart, het derde oog en de kruin. Het kristal verlicht stress, depressiviteit en dwangmatigheid en is, vanwege de lithiumgehalte, ondersteunend in het stabiliseren van stemmingswisselingen en bipolaire stoornissen. Als 'steen van overgang' bevrijdt hij oude psychische (gedrags)patronen, waardoor verandering mogelijk wordt en zelfstandigheid wordt vergroot.

Lepidoliet stimuleert het intellect en analytische kwaliteiten. Hij versterkt objectiviteit, discipline en concentratievermogen waardoor het gemakkelijk wordt om beslissingen te nemen en focus te ontwikkelen. 

Fysieke werking

Lepidoliet vibreert zacht als hij op de plaats van een aandoening gelegd wordt. De edelsteen verlicht hooikoorts en allergieën in het algemeen, versterkt het immuunsysteem en ondersteunt bij uitputting en slaapstoornissen. Ook bruikbaar in het opheffen van verslavingen en ziekten die het gevolg zijn van het sick-buidling syndroom of van computerstress. Elohim Lepidoliet verlicht epilepsie en de ziekte van Alzheimer, verdooft ischias en zenuwpijn en helpt bij gewrichtsproblemen, reuma en artritis.

Algemene informatie

Lepidoliet is genoemd naar de oude Griekse woorden Lepidion en Lithos. Respectievelijk "schaal" en "steen". Lepidoliet is algemeen voorkomend in met name paars en roze. Het is een zachte, breekbare steen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Lepidoliet edelsteen

Waar wordt Lepidoliet gevonden?

Tsjechië, Madagasker, Brazilië, VS, Dominicaanse Republiek.

Lepidoliet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Lepidoliet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Lepidoliet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Lepidoliet hanger
- Lepidoliet armband
- Lepidoliet ketting
- Lepidoliet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?