Magnetiet

Spirituele werking

Magnetiet is een magnetische, aardende edelsteen en kan helpen omgekeerde energiestromen weer in balans zetten en de chakra's en lichtlichamen op één lijn zetten. Hij werkt helend bij negatieve emoties zoals angst, verdriet, boosheid. Magnetiet stimuleert doorzettingsvermogen en zorgt ervoor dat je in je kracht gaat staan. Maakt objectief en brengt denken en voelen in evenwicht, maakt helder en stabiel en geeft discipline. Magnetiet edelsteen trekt liefde, betrokkenheid en loyaliteit aan.

Fysieke werking

Magnetiet edelsteen levert door de balancerende werking de genezende energie die nodig is voor herstel van het lichaam. Magnetiet is breed in te zetten voor lichamelijke klachten mede doordat het zorgt voor een betere doorstroming van energie en de helende, stimulerende werking op het bloed. Magnetiet is heel goed in te zetten bij verkrampte spieren, artrose, artritis, fibromyalgie en reumatische aandoeningen. Zo werkt het helend/stimulerend bij oog- en huidaandoeningen, haaruitval, seksuele organen, nier- en blaas- en prostaatklachten. Werkt remmend bij op ontstekingen. Versterkend ook voor de opbouw van botten en gebit. Of pijnen in het gehele lichaam. Fysiek of als elixer te gebruiken. Door de stabiliserende werking ook goed bij verdriet of heftige emoties te gebruiken. Hij stimuleert de te traag werkende organen en kalmeert overactieve door de balancerende werking. Magnetiet edelsteen geeft levenskracht en vitaliteit.

Algemene informatie

Magnetiet is bruinzwarte tot zwarte vorm van ijzeroxide (ook wel zwarte roest genoemd) met een half metallieke glans. Magnetiet ontstaat door de reactie van een kleine hoeveelheid zuurstof met ijzer (oxidatie of roesten). Het is, net als hematiet, een belangrijk ijzererts. Het is het meest magnetische natuurlijk voorkomend mineraal en werd al in de 18e eeuw gebruikt om kompasnaalden te magnetiseren. Paleomagnetisme kan de beweging van de continenten afleiden aan de hand van magnetietkristallen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Magnetiet edelsteen

Waar wordt Magnetiet gevonden?

India, Mexico, Zweden, Finland, Oostenrijk, V.S., Canada, Roemenië, Duitsland 

Magnetiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Magnetiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Magnetiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Magnetiet hanger
- Magnetiet armband
- Magnetiet ketting
- Magnetiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?