Obsidiaan

Spirituele werking

Obsidiaan edelsteen gaat voor de waarheid, kent daardoor geen beperkingen en werkt direct en met kracht. Hij laat zien waar de kern van het probleem ligt en maakt deze kern ook toegankelijk. Is door de directe werking ook een confronterend kristal. Obsidiaan legt alles wat het tegenkomt aan obstakels meedogenloos bloot. Obsidiaan edelsteen confronteert je met oude emoties en waarheden die voor jou niet meer werken. Helpt ze te relativeren, te doorbreken, verwerken en op te ruimen. Werkt ook tegen fobieën. Obsidiaan vergemakkelijkt het teruggaan naar vorige levens om ook daar de pijnlijke emoties of trauma’s te kunnen helen.Hij is zeer aardend, neemt als krachtig schild negatieve energieën in zich op en geeft kracht in tijden van nood. Obsidiaan is een goede aura beschermer die ook bij psychische aanvallen gebruikt kan worden.

Wanneer je liever een kristal hebt wat wat milder werkt kan je kiezen voor een Regenboog Obsidiaan, Apachetraan, Mahonie Obsidiaan of Sneeuwvlok Obsidiaan.

Apachetraan

De Apachetraan is een zachte vorm van zwart obsidiaan. Is heel geschikt voor het absorberen van negatieve energie en het beschermen van de aura. Deze edelsteen biedt troost en verlicht oude grieven. Het vergroot spontaniteit en heft zelfopgelegde beperkingen op. Verbetert de opname van vitamine C en D en is goed tegen spierkrampen.

Mahonie obsidiaan

Ook de Mahonie obsidiaan heeft een mildere werking dan de zwarte Obsidiaan. Resoneert met de aarde en heeft een sterk aardende en beschermende en pijnstillende werking. Verstevigt de aura en maakt dat het heiligbeen- en zonnevlechtchakra de juiste kant op draaien.

Regenboog obsidiaan

Regenboog obsidiaan heeft ook een mildere werking maar is toch ook een krachtige beschermer. Met deze steen leer je je spirituele aard kennen. Het vult de energie van het hart aan. Als hanger verwijdert het stress uit het lichaam en absorbeert het negatieve energie uit de aura.

Sneeuwvlok obsidiaan (klik hier voor assortiment)

Sneeuwvlok obsidiaan is een zuiver kristal wat evenwicht brengt in lichaam, ziel en geest. Maakt het mediteren makkelijker doordat het isolement en eenzaamheid versterkt. Het leert je stressvolle mentale patronen te herkennen en los te laten.

Fysieke werking

Obsidiaan edelsteen geeft inzicht in de oorzaak van een ziekte. Stimuleert de spijsvertering en bloedsomloop, heeft een ontgiftende en verwarmende werking. Werkt goed bij koude handen en voeten. Obsidiaan helpt om spanningen en blokkades op alle niveaus op te heffen. Als elixer goed te gebruiken bij een shock. Verlichtend bij gewrichtsproblemen, artritis, krampen, kwetsuren en het vermindert bloedingen. Kan een vergrote prostaat doen slinken.

Algemene informatie

Obsidiaan is een natuurlijk voorkomend vulkanisch glas, een verglaasd gesteente (snel gestolde lava). Obsidiaan is een mengsel dat bestaat uit 70% siliciumdioxide en flinke hoeveelheden magnesium- en ijzer-zouten. Een kristal zonder grenzen of beperkingen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Obsidiaan edelsteen

Waar wordt Obsidiaan gevonden?

wereldwijd. Apachetraan in de Verenigde Staten 

Obsidiaan kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Obsidiaan hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Obsidiaan edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Obsidiaan hanger
- Obsidiaan armband
- Obsidiaan ketting
- Obsidiaan knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?