Peridot (Olivijn)

Spirituele werking

Peridot (Olivijn) is een beschermende edelsteen voor de aura. Hij verwijdert en neutraliseert vergiften op alle niveau's en opent, reinigt en activeert het hart- en zonnevlecht chakra. Peridot werkt bijzonder krachtig en diep door, voornamelijk op de processen van het hartchakra. Hij kan dit zowel in de diepte als de hoogte verder openen. Dit kristal heft negatieve patronen en oude vibraties op, helpt bestemming en spirituele doel te begrijpen en brengt zelfvertrouwen. Daardoor komen ook de nodige zuiverings en loslaatprocessen aan de oppervlakte, wat een gunstig effect heeft op het verder openen van het Hart en een hoger bewustzijn.

Dit kristal heft negatieve patronen en oude vibraties op, helpt bestemming en spirituele doel te begrijpen. Hij helpt je wanneer je niet goed kunt concentreren, steeds van je standpunten afwijkt of je krachten niet goed kunt verinnerlijken. Hij schenkt inspiratie en nieuwe ideeën. De edelsteen brengt zelfvertrouwen. Zorgen, schuld of obsessies worden opgeruimd en jaloezie, wrok, woede en stress worden verlicht. Peridot edelsteen helpt noodzakelijke veranderingen door te voeren, bevordert psychische helderheid en welzijn en is gericht op het bereiken van spirituele waarheid. Fouten kunnen worden toegegeven en het helpt om verantwoordelijkheid voor het eigen leven te nemen.

Fysieke werking

Peridot heeft een opwekkend effect en het versterkt de stofwisseling. De edelsteen is goed voor de huid, het hart, de thymus, de longen, galblaas, milt, darmkanaal, ogen en maagzweren. Hij helpt bij evenwichtsstoornissen, duizeligheid en astma. Op de buik geplaatst ondersteunt het bevallingen door de spiercontracties te versterken terwijl hij de pijn verlicht. Peridot brengt bipolaire stoornissen in evenwicht en overwint hypochondrie.

Algemene informatie

Olivijn, ook bekend als Peridot en Chrysoliet, is Magnesium-IJzer-Silicaat. De intensiteit van de groene kleur hangt af van het aanwezige IJzer in de steen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Olivijn

Waar wordt Peridot gevonden?

Verenigde Staten, Brazilië, Egypte, Ierland, Rusland, Sri Lanka, Canarische Eilanden.

Peridot kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Peridot (Olivijn) hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Olivijn edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Olivijn hanger
- Olivijn armband
- Olivijn ketting
- Olivijn knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?