Smaragd

Spirituele werking

Smaragd staat voor onvoorwaardelijke liefde en mededogen en is ook bekend als "de steen van succesvolle liefde". De edelsteen versterkt eenheid en partnerschap en bevordert vriendschap. Als smaragd van kleur veranderd zou dat op ontrouw wijzen. Smaragd opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op emoties, ook bij hartpijn. Ondersteunt bij verdriet, gemis en rouw. Hij verbindt lichaam, gevoel, verstand en geest.

Smaragd zet aan tot positieve daden en vergroot geestelijke vermogens. De edelsteen brengt focus, versterkt het geheugen en verbreedt de visie. Smaragd draagt bij aan een sterk karakter om de tegenslagen van het leven het hoofd te bieden. Als steen van wijsheid bevordert hij waarheid en onderscheidingsvermogen. Hij is weldadig voor wederzijds begrip binnen een groep mensen en stimuleert de samenwerking. Smaragd is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld.

Fysieke werking

Om de hals gedragen zou Smaragd epilepsie afweren. Hij helpt bij slapeloosheid en claustrofobie. Smaragd edelsteen werkt tegen alle infecties en sterkt het afweersysteem. Is goed voor bijholten, longen, hoesten, hart, ruggengraat en spieren. Heeft een ontgiftende werking op de lever, verlicht reumatiek en diabetes en kan ook als tegengif bij vergiftigingen worden gebruikt. De groene uitstraling kan helpen bij de genezing van kwaadaardige ziekten. Smaragd is ook goed voor vrouwen die zwanger willen worden. Hij zorgt ook voor gezond en glanzend haar. Smaragd is een uitstekend steen te gebruiken om de ogen te versterken of oogkwalen te genezen. Zelfs als het gezichtsvermogen slecht is kan Smaragd verbetering tot stand brengen.

Algemene informatie

Smaragd is een groene vorm van Beryl. De kleur ontstaat door het aanwezige Chroom of door Vanadium (Colombiaanse Smaragd). Goede zuivere Smaragd van edelsteenkwaliteit is zeldzaam en kostbaar, maar ongepolijst smaragd is gemakkelijk te krijgen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Smaragd

Waar wordt Smaragd gevonden?

Colombia, Madagaskar, Canada, Rusland, India, Zimbabwe, Tanzania, Brazilie, Egypte, Australie

Smaragd kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Smaragd ketting, hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Smaragd edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Smaragd hanger
- Smaragd armband
- Smaragd ketting
- Smaragd knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?