Sodaliet

Spirituele werking

Sodaliet geeft inzicht, intuïtie en goede leidraad. Hij schept een drang naar waarheid en idealisme, waardoor het mogelijk wordt trouw aan jezelf te blijven en achter je overtuigingen te staan. De edelsteen maakt spirituele waarneming mogelijk en haalt informatie uit de hogere geest naar het fysieke niveau. Hij stimuleert de pijnappelklier en het derde oog en verdiept meditatie.

Sodaliet stimuleert kameraadschap, vertrouwen en het streven naar een gezamenlijke doel tussen leden van een groep. Hij is daarmee een nuttige steen voor groepswerk.

De edelsteen heft mentale verwarring op, stimuleert rationeel denken, objectiviteit, waarheid en intuitïeve waarneming en vergemakkelijkt verwoording van gevoelens. Ook kalmeert hij de geest en zorgt voor emotioneel evenwicht. Sodaliet verdrijft oude angsten, fobieën, schuldgevoelens en het vergroot zelfrespect, zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

Sodaliet is nuttig voor mensen die vatbaar zijn voor elektrotechnische smog of sick-building syndroom en kan op computers geplaatst worden om de straling ervan te blokkeren.

Fysieke werking

Sodaliet helpt bij klachten van hals en keel. Hij behandelt de stembanden en het strottenhoofd en is nuttig bij heesheid, oorsuizen en duizeligheid. Sodaliet remt ontstekingen, werkt koortswerend en bloeddruk verlagend. Hij stimuleert de opname van lichaamsvocht en helpt tegen zwellingen, dikke enkels en transpiratie. De edelsteen zorgt ook voor balans in de stofwisseling en reinigt het lymfestelsel. Hij herstelt schade door straling en bestrijdt slapeloosheid en fobieen.

Algemene informatie

Sodaliet is een stollingsgesteente, een Chloride-Sodium-Aluminium-silicaat. Vaak met witte of grijze Calciet insluitsels. De edelsteen is algemeen voorkomend. Soms bestaande uit 12 vlakkige kristallen maar meestal als massa gevonden.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Sodaliet

Waar wordt Sodaliet gevonden?

Noord-Amerika, Frankrijk, Brazilie, Groenland, Rusland, Myanmar, Roemenie

Saffier kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Sodaliet hanger, armband of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Sodaliet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Sodaliet hanger
- Sodaliet armband
- Sodaliet ketting
- Sodaliet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?